Otteluennakko: Tahko ryöstöretkelle Kouvolaan

Tahko matkaa tänään sunnuntaina Kouvolaan, jossa keltapaidat pelaavat tuttuja Pallonlyöjiä vastaan. Luvassa on helteinen ottelu, jossa pallo liikkuu todella kovaa. Näin ollen voidaan olettaa, että juoksuja tullaan näkemään reilusti.

Hyvinkääläiset ovat edelleen sarjataulukossa sijalla 5. (40 pistettä) ja Kouvola pari sijaa ylempänä, sijalla 3. (51 pistettä). Tilastojen valossa Kouvolan selkeimmät avainpelaajat ovat olleet Matti Latvala (lyöjätilaston 10. sija), Juho Hacklin (lyöjätilaston 13. sija), Tommi Mäentausta (etenijätilaston 4. sija), sekä Antti Hartikainen (kärilyöntitilaston 1. sija). Tahkolta ykköstykit ovat olleet tutut nimet Juha Korhonen (lyöjätilaston 4. sija) ja Teemu Nikkanen (lyöjätilaston 26. sija). Etenijäpuolella jalka on kulkenut erityisesti Riku Hokkasella (etenijätilaston 11. sija) ja Patrik Vartamalla (etenijätilaston 14. sija). Vakuuttavaa jälkeä 0-tilanteessa on tehnyt myös Teemu Rouhiainen.

Joukkueet ovat kohdanneet tänä kesänä jo kolmesti, joista kaksi on kääntynyt Pallonlyöjille ja yksi, otteluista edellisin, Tahkolle. Jos keltapaidat kykenevät pelaamaan tasaisesti sekä röyhkeästi läpi ottelun ja erityisesti pitämään ulkopelivirheet minimissä, niin ottelusta tulee varmasti tasaväkinen.

Otteluun omat haasteensa/mahdollisuutensa tuovat pienet kokoonpanomuutokset. Teemu Nikkanen jatkaa jokeripaidassa ja Aleksanteri Haukka nähdään jälleen kopparin paikalla. Tämän lisäksi pelinjohtovastuun ottaa Tahkon A-poikien päävalmentaja Mika Lehto.

Seuraa näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkaselle on jokeripaidassa tarjolla paljon mieluisia tilanteita. Läpilyöntipotentiaali on erittäin suuri. Puolustaako Kouvola laidat kiinni ja antaa ”helppoja” vaihtoja saumoista, vai antavatko suuremmat mahdollisuudet läpilyönneille?

Aleksanteri Haukka on yksi kovimmista hyvinkääläislupauksista pesäpallossa. Joutuu tänään kovaan testiin kopparina. Kestääkö Kouvolan vahvan sisäpeliarsenaalin pommituksen?

2019-07-28T11:58:38+03:00 28.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|