Piste matkaan Seinäjoelta

Tahkon Leidit saalistivat vieraspisteen mukaansa Seinäjoelta. Helteessä pelattu ottelu eteni aina supervuoropariin asti, jossa kotijoukkue Jussittaret vei voiton tehtyään kaksi juoksua Tahkon pienellä avustuksella. Ottelu päättyi kotijoukkueelle lopulta 2-1s (5-1, 3-4, 2-0).

 

Ensimmäinen jakso oli Seinäjoella selkeästi kotijoukkueen. Tahko tuli nihkeästi otteluun mukaan, eikä sisällä esittänyt lähellekään parastaan. Seinäjoki puolestaan rakenteli tilanteita laadukkaasti ja löi pelaajaa kotiin hyvällä prosentilla. Jussittarien siirryttyä neljän juoksun johtoasemaan Riina Kerolan kahdella lyödyllä, ei Tahko kyennyt jaksolla enää haastamaan. Pauliina Harinen löi Leidien ainokaisen jaksolla painamalla pallon merkistä väliin.

 

Toisella jaksolla nähtiin uusi Tahko. Leidien ulkopeli tiivistyi entisestään ja joukkue sai pidettyä Jussittaret aisoissa. Ulkopelin kohokohta tuli kolmannessa vuoroparissa, kun Tahkon etukenttä teki kaikki vuoron kolme paloa ykköspesälle etenijöiden näpyhaastoista. Sisäpelin avasi kapteeni Essi Ritola, joka kotiutti välilyönnillään Emmi Hytösen. Tahkon sisäpelin ketsuppipullo aukesi neljänessä vuoroparissa, kun Lotta Vahvelainen, Anni Heikkilä ja Oona Vahvelainen löivät vuoron perään etenijää kotiin. 0-4-tilanteessa Seinäjoki tuli kuitenkin hätyyttelemään vielä ottelun voittoa varsinaisella peliajalla. Se kapusi aina juoksun päähän, mutta Tahko nasi tarvittavat palot ja ratkaisu venyi supervuoropariin.

 

Superissa Seinäjoki veti pidemmän korren, kun Tahko harhaili kahdessa palopaikassa kotipesästä. Juoksut merkittiin Aino-Kaisa Mantereelle ja Susanna Ojalalle. Tahko ei etenijää kotipesään superissa saanut, joten lisäpiste merkittiin kotijoukkueelle.

 

Tahkon parhaina palkittiin kopparipari Emmi Hytönen ja Titta Siilin.

 

Tahkon seuraava peli on jo tiistaina, kun joukkue matkaa Mynämäelle Vesattarien vieraaksi.

2019-07-21T22:43:52+03:00 21.7.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|