Otteluennakko: Perjantai-illan pesistä Joensuussa!

Hyvinkään Tahko suuntaa perjantai-illaksi Pohjois-Karjalaan, kun vastassa on Joensuun Maila. Kerubi Stadionilla pelattavassa ottelussa on erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat. Hallitseva mestari JoMa on sarjataulukossa sijalla neljä, 39 pisteellä. Tahko on viidentenä, 37 pisteellä. Kyseessä on siis kuuden pisteen ottelu. Kun runkosarjasta on jäljellä enään kymmenen ottelua, asettaa illan kamppailu paljon asemia loppukauden peleihin. Todennäköistä on myös, että nämä joukkueet kohtaavat pudotuspeleissä.

Joensuun Maila on parantanut peliään tasaiseen tahtiin kauden kuluessa ja tällä hetkellä joensuulaiset seilaavat viiden ottelun voittoputkessa. Tahko kärsi tämän viikon tiistaina kotitappion Vimpelille. Välipäivinä Tahko on hakenut uutta otetta sisäpeliin, joka oli tiistaina tukkoisaa. Tahkon Teemu Rouhiainen palaa jälleen numerolle 1 sekä tutulle kakkoskopparin paikalle.

Luvassa on kahden tarkkaa pelaavan joukkueen taisto, jossa tunnetta varmasti riittää. Joukkeiden ensimmäinen ottelu päättyi Tahkon 2-0 voittoon. Nähdäänkö tänäänkin keltapaitojen juhlaa vai onko JoMa tyly isäntä?

Seuraa heitä:

Patrik Vartama: Pelaa isoa roolia JoMan sisäpelin pysäyttämisessä. Vartama pystyy tekemään isoja voittavia suorituksia ulkopelissä ja tänään niitä tarvitaan lisää. Kollega Tuomas Jussila kirittää Patrikin varmasti parhaimpaansa.

Matias Kauppinen: Pelasi Vimpeliä vastaa hyvää ulkopeliä rohkealla asenteella. Matu saa tänään paljon lyöntiä, mutta tämä peluri on valmiina. Ulkopelin tärkeä pala Tahkon joukkueessa.

Ottelu alkaa Kerubi stadionilla klo 18:00. Peliä voi seurata Ruudun Fanikamerasta.

2019-07-19T13:54:57+03:00 19.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|