Otteluraportti: ViVe vei pisteet Pihkalasta

Hyvinkään Tahko ja Vimpelin Veto kohtasivat Superpesiksen runkosarjaottelussa tiistai-iltana. ViVe voitti Tahkon lukemin 0-2 (1-4, 3-6)

Ensimmäinen jakso oli tasaista tasaista vääntöä, mutta Vimpelin tehokkuus kotiuttamisessa antoi vierasjoukkueelle edun. Tahko meni ensin 1-0 johtoon Juha Korhosen hyvällä välilyönnillä.  Tämän jälkeen Veto onnistui yhdessä vuorossa lyömään neljä juoksua. Perttu Ruuska, Elmeri Anttila, Janne Mäkelä ja Jere Saukko kotiuttivat yksittäisillä lyönneillä Vimpelille vakuuttavan jaksovoiton. Tahkon lyöntipeli jäi vaisuksi, kun ViVen ulkokenttä suoritti varmasti Tahkon yrityksistä.

Toinen jakso mentiin myös vieraitten tahdissa, kun Veto löi tarvittavat juoksut hyvillä lyönneillä. Jakson ratkaisun löi lopulta Perttu Ruuska, joka halkaisi kentän voimakkaalla kumurallaan. Tahkolla oli omat mahdollisuudet pysyä Vimpelin tahdissa, mutta merkkivirheet toivat useita paloja taululle. Tästä pitää myös osin antaa tunnustusta vieraiden lukkari Janne Heimoselle, joka teki kotijoukkueen kaaripelistä vaikeaa. Tahkon toisen jakson juoksut löi Juha Korhonen.

Tahkon pelinjohtaja Iiro Haimi harmitteli sisäpelin hölmöjä virheitä:

”Kentällemeno ei onnistunut ekalla jaksolla niin kuin tilastot sen näyttää. Toisella jaksolla sitten saatiin tilannetta, mutta sitten sattui kaikenlaista. Merkkivirheitä tuli niin lyöjille kuin etenijöillekkin.  Ulkopeliin voi olla tyytyväinen. Siinä oli kaverilla pari hyvää läpilyöntiä, jolla ratkaisivat toisen jakson.”

”Seuraavaan peliin pitää miettiä ja selkeyttää sisäpeliä. Sen kautta mennään, kun lähdetään Joensuuhun. Luottoa löytyy joukkueeseen.”

 

Ottelun tilastot:

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33719

Lehdistötilaisuus:

2019-07-16T23:26:30+03:00 16.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|