Otteluennakko: Tahko saa vieraita Vimpelistä

Tahkon miesten kiireinen ja haastava viikko alkaa tänään Pihkalassa, kun vastaan asettuu Vimpelin Veto. Keltapaidat ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 4. ja kasassa on 37 pistettä. Veto on taas sarjakärkenä 49:llä pisteellä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin toukokuun loppupuolella Saarikentällä, jolloin isännät veivät voiton jaksoin 2-0 (4-3, 6-1).

Tahkolla onkin tänään todennäköisesti edessään yksi runkosarjan isoimmista haasteista, sillä Vimpelin sisäpeliarsenaali hyvänä päivänä on yksi sarjan kovimmista, ellei kovin. Sisäpelin vaarallisuudesta puhuttaessa esiin nousevat nimet kuten Perttu Ruuska (lyöjätilaston 1.), Janne Mäkelä (lyöjätilaston sija 10.) ja Sami Haapakoski (kärkilyöntitilaston 2.). Tahkon urakkaa tulee kuitenkin mahdollisesti helpottamaan Mikko Kanalan poisjäänti illan kamppailusta.

Viime kesän tapaan Tahkolla on kuitenkin selkeä mahdollisuus kaataa Vimpeli. Vaikka pohjoisen pelireissulta tarttuikin mukaan pelkkiä voittoja, niin edelleen toivottavissa olisi alkukauden tapaista iloista ja ennakkoluulotonta pesäpalloa. Jos joku haluaa hakea ennakkotunnelmia illan huippuotteluun, niin esimerkiksi Tahkon ensimmäinen lyöntivuoro Saarikentällä toukokuussa on loistava esimerkki siitä, miten Vimpelin, tai minkä tahansa muun joukkueen, pystyy kaatamaan. Ulkopelissä parannusta täytyy löytyä erityisesti ”ilmaisten” läpilyöntien estämisessä ja erityisesti tärkeiden takapalojen merkitystä ei voi väheksyä, jotta Vedon lyöjätykit eivät pääse palottomiin takatilanteisiin.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkasen on tänään vastattava kovalla kovaa vastaan. Tänään pitäisi olla luvat lyödä laidoille ja lujaa!

Juha Korhonen on ratkaissut tänä kesänä lukemattomia otteluita Tahkon eduksi, mutta alkaako lyöntipeli muuttumaan yllätyksettömäksi? Kunnarikello soimaan!

Kalle-Tapio Huuskolla on valtava rooli Vedon sisäpelin tylsyttämiseksi. Joutuu kovan paineen alle, mutta on varmasti valmis siihen vastaamaan.

 

Nähdään kaikki tänään illalla Pihkalassa!

2019-07-16T09:22:06+03:00 16.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|