KeKi kellisti kotona

Kempeleen Kiri veti pidemmän korren Pihkalan sunnuntai-illassa, kun se haki kaksi pistettä Hyvinkäältä jaksoin 0-1 (5-5, 1-4). Tahko oli ensimmäisen jakson voitossa kiinni vielä neljännessä vuoroparissa, muta Keki tuli lopulta tasoihin ja vei ratkaisun toiseen jaksoon.

 

Ensimmäinen jakso oli Pihkalassa tasainen näytös. Vieraat aloittivat ottelun juoksutehtailun, kun vahvassa lyöntivireessä ollut tämänvuotinen itä länsi -edustaja Emmi Särkioja saatteli kotiin Neea Mikkolan. Samassa vuoroparissa jokeriksi tähän otteluun siirtynyt Minttu Vettenranta löi kertaalleen pallon väliin ja Jutta Myllyniemi toi tilanteeksi 0-2. Tahkon takaa-ajon aloitti Titta Siilin lyömällä pallon keskeltä takaa läpi tyhjään kenttään ja kiertäen kunnarin yhden juoksun arvoisesti. Leidit siirtyivätkin johtoon vielä samassa vuoroparissa, kun Pauliina Harinen ja Petra Jokivalli löivät kumpainenkin pallon väliin. Juoksuja lyötiin tasatahtiin läpi jakson ja Tahko siirtyikin neljännessä vuoroparissa uudelleen johtoon Harisen välilyönnillä. KeKi kuitenkin tasasi juoksut omalla neljännen vuoroparin tasoittavallaan, kun Vettenrannan merkattu, palolta näyttänyt lyönti palautui kotipesään huonona heittona. Jakso tasan 5-5.

 

Titan kunnari avasi Tahkon juoksutilin (Kuva: LasseW)

Toisella jaksolla Tahko ei päässyt otteluun lainkaan mukaan. Sisäpelissä helpot virheet maksoivat paloina ja ulkopelissä pallo poltteli palon paikoissa. Keki rakenteli riittävästi tilanteita ja karkasi neljän juoksun karkumatkalle Särkiojan kolmella ja Myllyniemen yhdellä lyödyllä. Tahkon kuparisen rikkoi mailan varressa Anni Heikkilä, joka kotiutti Titta Siilinin.

 

Tahkon parhaana palkittiin 100% tehoilla vaihdellut Anni Heikkilä ja kakkosena Iida Tossavainen. Ottelun Ruutu-tähdellä (paras ulkopelaaja) palkittiin Lotta Vahvelainen. Pancho Villa Hyvinkään ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi valittiin Anni Heikkilä.

 

Tahkon pelit jatkuvat keskiviikkkona, kun joukkue matkaa Lappeenrantaan paikallllisvastustaja Pesä Ysien vieraaksi.

 

Ottelun lehdistötilaisuus

LasseW:n kuvat ottelusta

2019-07-15T09:52:50+03:00 15.7.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|