RIKU HOKKANEN 2+1 vuoden jatkosopimus Tahkoon!

Hyvinkään Tahko ja Riku Hokkanen ovat solmineet jatkosopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Sopimuksessa on lisäksi vuoden optio. Riku on erittäin tärkeä palanen Tahkon joukkueessa niin kakkospuolen lukkona kuin sisäpelissä vaihtajan ja etenijän roolissa. Tällä hetkellä Hokki on etenijätilastossa upeasti sijalla 5, kun tuotuna on 35 juoksua.

Hokkanen näkee tulevaisuuden Tahkossa valoisena:

”Hyvät ja positiiviset fiilikset on jatkaa Tahkossa. Seurassa on hoidettu aina asiat mallikkaasti. Tässä joukkueessa on tulevaisuudessa hyvät edellytykset mennä mitalipeleihin, mikä on yksi suurin syy jatkaa. Varsinkin nuoret pelaajat ovat menneet todella paljon eteenpäin ja tulevaisuus näyttää valoisalta. ”

”Lisäksi olen saanut varsinkin tälle kaudelle paljon vastuuta ja omalta osalta on menossa paras kausi tähän mennessä. Tulevaisuudessa siis odotan, että pystymme taistelemaan mitaleista. Yksilönä toivon nousevani parhaiden pelaajien joukkoon.”

Rikun otteita pääset katsomaan seuraavan kerran tiistaina 16.7, kun Hyvinkäälle saapuu vieraaksi sarjakärki Vimpelin Veto. Tervetuloa Pihkalaan!

2019-07-14T11:33:33+03:00 14.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|