Pohjoisen tuulia Pihkalan sunnuntaihin

Naisten Superpesiksen runkosarjan kamppailut jatkuvat sunnuntaina, kun klo 17 alkavassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Tahkon naiset sekä Kempeleen Kiri.

Runkosarjan päätöskierrokset ovat hyvinkääläisnäkökulmasta varsin mielenkiintoiset ja jaossa on pudotuspelihaaveiden kannalta suuria sarjapisteitä:

 Heinäkuu

su 14.7. klo 17:00 Hyvinkään Tahko  – Kempeleen Kiri
ke 17.7. klo 18:00 Pesä Ysit, Lappeenranta  – Hyvinkään Tahko
su 21.7. klo 17:00 Seinäjoen Maila-Jussit  – Hyvinkään Tahko
ti 23.7. klo 18:00 Mynämäen Vesa  – Hyvinkään Tahko
pe 26.7. klo 13:00 Hyvinkään Tahko  – Kirittäret, Jyväskylä
ke 31.7. klo 18:00 Hyvinkään Tahko  – Mynämäen Vesa

Elokuu

su 4.8. klo 13:30 Kempeleen Kiri  – Hyvinkään Tahko
ke 7.8. klo 18:00 Hyvinkään Tahko  – Seinäjoen Maila-Jussit

 

Kuudentoista pelatun ottelun jälkeen peräkkäisillä sijoilla (7. ja 8.) sarjataulukossa majailevat Tahko ja KeKi kohtaavat toisensa vielä kahdesti ennen runkosarjan päättymistä. Kahdesti kohdataan niinikään viisi sarjapistettä enemmän kerryttänyt Seinäjoen Maila-Jussien joukkue, kuten myös sarjanousijan statuksella operoiva Mynämäen Vesa. Runkosarjan jälkeen naisten Superpesiksessä siirrytään suoraan puolivälierävaiheeseen, jossa keskinäisestä paremmuudesta mittelevät sarjan sijoille 1 ja 8, 2 ja 7, 3 ja 6 sekä 4 ja 5 sijoittuneet joukkueet. Sanomattakin lienee selvää, että suurempi määrä sarjapisteitä tarkoittaa parempaa sijoitusta runkosarjassa ja samalla mahdollisesti mieluisampaa puolivälierävastustajaa, mahdollisesti jopa kotietua puolivälieriin. Selvää on myös, että tulevien pisteiden tärkeys tiedostetaan molemmissa sunnuntaina kohtaavissa joukkueissa.

Kempeleen joukkueen riveistä nähtiin viikko sitten pelatussa Itä-Länsi -arvo-ottelussa kaksi edustajaa; Jutta Myllyniemi tunnetaan sisäpelissä taidokkaana vaihtolyöjänä, kun taas seuran oman kasvatin, Emmi Särkiojan, vahvuutena voidaan pitää lyöntivoimaa. Kolmas mielenkiintoinen nimi Kirin joukkueessa löytyy syöttölautasen äärestä. Loukkaantumisen seurauksena sivuun jääneelle lukkari Elina Kärsämälle löytyi tuuraaja länsirannikolta, kun Kiri vuokrasi riveihinsä Porin Pesäkarhujen kasvatin, Minttu Vettenrannan.

Tahkon ja Kempeleen välinen kamppailu vihelletään käyntiin sunnuntaina, 14.7., klo 17 Pihkalassa. Ottelu on samalla myös osa Veikkauksen heinäkuun kampanjaa, jossa etuasiakkaat pääsevät erikseen nimettyihin otteluihin kaksi yhden hinnalla. Edun voi lunastaa Veikkauksen mobiilisovelluksesta ennen kentälle saapumista seuraavia ohjeita noudattaen:

Näin lunastat mobiililipun:

  1. Avaa / Lataa Veikkauksen sovellus. Lue lisää sovelluksen lataamisesta. Lataa sovellus mielellään jo etukäteen.
  2. Klikkaa sovelluksessa kohtaa Edut.
  3. Valitse Mobiililiput, haluamasi lippu ja toimi ohjeiden mukaan.

Veikkauksen asiakaspalvelu auttaa mielellään mobiililippuun liittyvissä kysymyksissä numerossa 0200 55000 (pvm/mpm) klo 6-24 vuoden jokaisena päivänä.

 

Liput portilta: 10€/5€

2019-07-12T19:34:26+03:00 12.7.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|