Otteluennakot: Tahkon miehet tuplareissulle Pohjois-Pohjanmaalle!

Tahkon miehet matkaavat huomenna aikaisin aamusta Pohjois-Pohjanmaalle tuplapelireissun merkeissä. Ensimmäisenä etappina ja vastustajana on Kempele, jonka jälkeen keltapaidat kohtaavat perjantaina Raahen.

Hyvinkääläiset ovat saaneet noin viikon huilitauon peleistä ja lähtee metsästämään tältä reissulta täyttä pistepottia. Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä erinomainen, joten kahden voiton lisäksi joukkueen päätavoitteena on päästä takaisin alkukauden vireeseensä, jolloin Tahkolta nähtiin erittäin iloista, räväkkää ja suoritusvarmaa pesäpalloa.

Torstaina vastaan asettuu siis Kempeleen Kiri, joka onnistui ainoastaan pari viikkoa sitten ottamaan voiton Pihkalasta jaksoin 1-2. Joukkueen selkeimpiä avainpelaajia ovat lukkari Jani Lassila, Itä-Länsi-ottelussakin pelannut Onni Määttä, sekä lyöjämiehet Pelkonen, Korhonen ja Meriläinen. Nousijajoukkueen suhteellisen hyviä alkukauden otteita voidaan varmasti pitää alkukauden yhtenä positiivisimmista yllätyksistä ja tästä syystä Tahkolla onkin täysi päivätyö onnistua taistelemaan voitto pitkän matkustuspäivän päätteeksi. Toisaalta, jos keltapaidat onnistuvat jättämään räpylävirheistä johtuneet läpilyönnit pois, niin laaja sisäpeliarsenaali pystyy todennäköisesti lyömään voittoon tarvittavat juoksut.

Perjantaina pelataan Raahessa, jolloin vastaan asettuu vahvassa vireessä oleva Pattijoen Urheilijat. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi toukokuussa hyvinkääläisten selkeään voittoon, mutta tällä kertaa alkukauden vaikeutensa selättänyt Raahe antaa varmasti kotikentälleen täysin eri tason haasteen. Joukkueen selkeimmät avainpelaajat niin sisä- kuin ulkopelissä ovat duo Timo Kallio-Topi Kosonen. Erityisesti Tahkon kaaripelin täytyy olla todella vahvaa lukkari Kososta vastaan. Myös tämän ottelun tulee todennäköisesti ratkaisemaan se, kuinka hyvin Tahko onnistuu ulkopelissään sekä luomaan jatkuvaa painetta sisäpelissä, jotta Teemu Nikkanen ja Juha Korhonen pääsevät lyömään miestä kotipesään.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Riku Hokkanen on ollut edellisissä otteluissa Tahkon paras pelaaja. ”Timo” on ykköskärjessä sekä kakkospuolen lukkona jälleen kerran avainasemassa ottelun voiton kannalta.

Patrik Vartaman ulkopeli on ollut priimaa, mutta sisäpeliin kaivattaisiin hieman lisää tasaisuutta. Itseluottamusta ja taitoa kyllä löytyy!

2019-07-10T13:55:21+03:00 10.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|