Tahkon vahva edustus Seinäjoen Itä-Länsissä: Patova ja Kalmari Lännen parhaat!

Seinäjoen Itä-Lännet pelattiin 5.-7.7.2019. Upea viikonloppu oli täynnä juhlaa, historiaa, ennätyksiä ja myös Tahkon näkökulmasta menestystä!

Itä-Lännet käynnisti perjantaina klo 15.00 alkanut B-poikien ottelu. 1158 katsojaa todisti Idän ensimmäistä voittoa (2-0, jaksot 6-3 & 4-2) mutta Tahkon B-poikien Kaapo Kalmari säväytti otteillaan pelaten ykkösvahtina ja numerolla 5 pokaten Lännen parhaan pelaajan palkinnon!

Perjantaina pelattiin myös A-poikien historiallinen viimeinen Itä-Länsi -ottelu ensi kauden sarjamuutoksen myötä. Lännen kahdestatoista pelaajasta jopa neljä oli Tahkon pelaajia ja myös ykköspelinjohtajana toimi hyvinkääläisille tuttu Mika Lehto aisaparinaan Kankaanpään Mailan Niko Peltomäki. Numerolla 3 ja kolmospolttajana pelasi Santtu Patova, numerolla 4 ja lukkarina Kalle-Tapio Huusko, numerolla 7 ja siepparina Matias Kauppinen ja numerolla 10 Jere Harjuvaara. Itä vei myös toisen perjantaisen ottelun 2-0 (9-1 & 1-0) 1441 katsojan edessä, mutta jälleen Lännen ykköspalkinto matkasi Hyvinkäälle Santtu Patovan kassissa!

Lauantaina pelattiin sekä B-tyttöjen että naisten ottelut. Yli 1000 katsojaa oli löytänyt tiensä katsomoin lehtereille jo klo 10.00 aamulla, kun B-tyttöjen taisto alkoi. Ensimmäisen jakson tasaisen väännön jälkeen Länsi vei toista jaksoa, ja kun jaksot päättyivät 4-4 ja 0-4, oli Lännen ensimmäinen voitto varma! Tahkon B1-tytöissä ja Espoon Pesiksen ykköspesisjoukkueessa pelaava Minttu Reunanen pelasi ensimmäisellä jaksolla jokerina ja toisella jaksolla numerolla 5 sekä 3-polttajan/2-vahdin paikkoja. Toisella jaksolla Minttu iski pussarilla Lännen 0-2 juoksun!

Lähes 4000 katsojaa todisti Naisten Itä-Länsi -ottelua. Tiukka ottelu päättyi Lännen 0-1 voittoon ensimmäinen jakson mennessä 1-2 ja toisen jakson päättyessä tasalukemiin 4-4.

Naisten ottelu oli ainoa ottelu, jossa ei nähty Tahkon pelaajia. Sunnuntaina miesten arvo-ottelussa edustivat ensimmäistä kertaa Patrik Vartama ja Teemu Rouhiainen, ja toista kertaa Lännen paidassa pelasi Teemu Nikkanen. Miesten 85. Itä-Länsi -ottelu oli juhlaottelu kerrakseen! Ensimmäinen jakso oli Lännen dominointia Perttu Ruuskan johdolla. 18-vuotias Ruuska iski kahdella ensimmäisellä lyöntivuorollaan tehot 2+7 ja toimettomaksi eivät jääneet myöskään Tahkon superpesispelaajat. Nikkanen iski Idän kenttään yhden lyödyn ja toi kaksi ja Vartama sekä löi että toi yhden juoksun. Toinen jakso keikahti päälaelleen kun Itä otti kuskin paikan vieden jakson loppujen lopuksi lukemin 7-4. Nikkanen paranteli tilastojaan lyöden vielä Sami Haapakosken kotiin, ja Teemu Rouhiainen juoksi kahdesti kotipesään tuoden kaksi ja Vartama toi yhden.

Supervuoroparissa Länsi oli vahvempi Ruuskan ja Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksilla ja näin ollen ottelu päättyi lännelle 1-2.

Upea viikonloppu näin Tahko-lasien läpi katsottuna – onneksi olkoon vielä jokaiselle arvo-ottelussa edustaneelle!

Hyvinkään Tahkon Itä-Länsi -edustajat:

B-Pojat
Kaapo Kalmari – Lännen 1. palkinto

B-tytöt
Minttu Reunanen

A-pojat
Jere Harjuvaara
Kalle-Tapio Huusko
Matias Kauppinen
Santtu Patova – Lännen 1. palkinto

Miehet
Patrik Vartama
Teemu Nikkanen
Teemu Rouhiainen

2019-07-08T13:41:25+03:00 8.7.2019|Juniorit, Uutiset, Yleinen|