Otteluraportti: Pisteet Imatralle supervuoroparin jälkeen

Tahkon heinäkuun kotiavaus ei sujunut suunnitelmien mukaisesti, kun Imatra onnistui nappaamaan voiton supervuoroparin päätteeksi jaksoin 1-2 (3-4, 5-4, 1-3s).

Kuten monesti aiemmin tänä kesänä, Tahko aloitti ottelun vahvasti. Heti ensimmäisessä vuoroparissa Juha Korhonen siirsi Tahkon 1-0 johtoon, juoksun tuojana Aku Kettunen. Toisessa vuoroparissa Kore löi jälleen yhden juoksun ja Teemu Nikkanen säesti niin ikään yhdellä lisäjuoksulla. Imatran Jere Dahlström onnistui kuitenkin kaventamaan heti seuraavassa lyöntivuorossa tilanteeksi 3-2 vahvan lyöntivuoron päätteeksi. Hyvinkääläiset olivat pitkään jaksovoitossa kiinni, mutta neljännen tasoittavallaan Imatra onnistui kampeamaan itsensä tasoihin ja ohi.

Imatra sai puolestaan väkevän alun toiseen jaksoon, kun Juuso Lattu sekä Jarkko Matikka siirsivät punapaidat 0-2-johtoon. Tahko ei tästä lannistunut, vaan Juha Korhonen sekä KT Huusko siirsivät pelin välittömästi tasoihin. Toisessa vuoroparissa Imatra pääsi jälleen kahden juoksun karkumatkalle, mutta sitten oli Roni Wahlin vuoro ottaa ratkaisijan viitta harteilleen. Kaksi painavaa lyönti takakentälle, joista tuloksena kolme juoksua, johtoasema sekä lopulta jaksovoitto.

Tahkon heikohkot supervuoroparit saivat kuitenkin jatkoa, kun Imatra onnistui kolmessa yksittäisessä juoksussa ja keltapaidat saivat kavennettua vain kertaalleen. Näin ollen kaksi pistettä Imatralle, yksi Hyvinkäälle. Ottelun ratkaisi käytännössä Imatran vahva sisäpeli, joka johti Tahkon lukuisiin räpylävirheisiin.

Nyt pelaajat suuntaavat lyhyelle itä-länsi-tauolle, jonka jälkeen ensi viikolla matkaamme tuplareissulle Kempeleelle sekä Raaheen. Pihkalassa pelataan seuraavan kerran tiistaina 16.7 ja silloin vastaan asettuu Vimpelin Veto!

I-palkinto: Teemu Rouhiainen

II-palkinto: Riku Hokkanen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33669

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=igC6wMv2YRk

2019-07-05T11:15:40+03:00 5.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|