Otteluennakko: Tahko vs. Imatra – Osa 3

Tahkon miehet aloittivat heinäkuun ottelunsa eilen Ilmajoella, jolloin hyvinkääläiset ryöstivät täydet kolme pistettä Koskenkorvan Urheilijoilta. Kotikentälle Pihkalaan palaamme huomenna, kun Hyvinkäälle saapuu tuttu vastustaja tältä kaudelta, Imatran Pallo-Veikot.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti, joista Tahko on napannut suhteellisen selkeät voitot. Pallo-Veikot ovat kuitenkin ainakin osittain parantaneet otteitaan näiden otteluiden jälkeen. Tästä esimerkkinä muun muassa Kouvolan kaataminen suoraan kahdessa jaksossa.

Tahkon miehet palasivat eilen takaisin voittojen tielle ja nälkäinen joukkue aikoo sillä polulla myös huomisen jälkeen. Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä ja kokoonpano tuskin tulee radikaalista muuttumaan edelliseen otteluun verrattuna. Mainittakoon myös tässä, että Tahkon Atte Brandt on tänään siirtynyt lainasopimuksella Koskenkorvan Urheilijoiden riveihin aina 21.7 asti.

Huomisen ottelun teemaksi voisi ottaa lyöjälegendojen taiston, sillä alkukaudesta joukkueiden riveistä ovat lyöjäpuolella selkeästi nousseet esille Tahkon Juha Korhonen (lyöjätilaston 4. sija, 53 lyötyä) sekä Imatran Jere Dahlström (7. sija, 41 lyötyä). Täysin ilman tukea he eivät ole kuitenkaan jääneet, sillä Tahkolta Teemu Nikkanen ja KT Huusko sekä Imatralta Sami Partanen, ovat myös lyöneet hyvän määrän juoksuja. Huomisessa ottelussa Tahko tulee olemaan vahvoilla, jos ulkokenttä pystyy pitämään takatilanteet mahdollisimman vähissä Dahlströmin ja Partasen edestä.

Luvassa on varmasti viihdyttävä ottelu. Tervetuloa Pihkalaan!

Seuraa erityisesti näitä pelaajia:

Roni Wahl pelasi erittäin pirteän ottelun eilen Koskenkorvalla. Pystyykö puhkaisemaan myös Imatran ulkokentän?

Riku Hokkanen oli eilen jäätävän hyvä sekä mailassa että räpylässä. Tärkeässä roolissa, kun on puhe ottelun ratkaisupelaajista!

2019-07-03T13:18:22+03:00 3.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|