Ensimmäisen jakson railakas sisäpeli ei riittänyt

Tahkon Leidit hävisivät keskiviikon kotiottelussaan Lappeenrannan Pesä Yseille jaksoin 1-2s (7-1, 4-7, 0-1). Ensimmäinen jakso meni vahvasti kotijoukkueen nimiin, mutta Ysit heräsi jaksopeliin mukaan ja korjasi ottelun voiton lopulta itselleen supervuoroparissa.

 

Tahko hallitsi ensimmäistä jaksoa suvereenisti. Se siirtyi toisella vuoroparilla vankkaan johtoon Anni Heikkilän ja Lotta Vahvelaisen kunnareilla. Sisäpeli rullasi hienosti ja joukkue pääsi yrittämään jaksolla kotiutusta peräti 14 kertaa. Jakson muut lyönnit merkittiin Iida Tossavaiselle, Anni Tuomelle ja kertaalleen vielä Lotalle. Jakso Tahkolle 7-1.

 

Pesis on kuitenkin jaksopeli ja sen Ysit hyödynsi. Joukkue siirtyi omalla aloittavallaan toisella jaksolla 0-1, johtoon. Tahko kuitenkin kuittasi kolmella perättäisellä lyödyllä ja siirsi itsensä johtoon 3-1. Täsäs vaiheessa tapahtui jakson käännekohta, kun Ysien jokeri Henriikka Harinen löi pallon muuntajalle ja vei Ysit johtoon. Ysit vei jakson lopulta 4-7.

 

Supervuoropari kääntyi Lappeenrannalle, kun tulikuuma Henriikka Harinen kotiutti Elina Väreen, eikä Tahko päässyt vuoroparissa juoksuille. Ottelu Lappeenrannalle 1-2.

 

Tahkon pelit jatkuvat itä-länsi-tauon jälkeen tiistaina, kun joukkue matkustaa tuplapelikierrokselle Lappajärvelle ja Lapualle.

2019-07-03T22:22:20+03:00 3.7.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|