Otteluraportti: Tahko selkeästi Koskenkorvaa edellä

Tahkon miehet palasivat voittokantaan, kun ryöstöretki Koskenkorvalle onnistui loistavasti. Keltapaidat nappasivat ottelusta selkeän 0-2 (1-12, 1-4) voiton.

Tahko palasi ottelussa vahvojen alkujensa tielle, mutta tällä kertaa vastustaja auttoi enemmän kuin tarpeeksi. Heti ensimmäisessä vuoroparissa Koskenkorva lahjoitti 3 juoksua vapaataipaleilla sekä 2 harhaheitolla. Samaisessa lyöntivuorossa ainoastaan KT Huusko onnistui hankkimaan juoksun ”perinteiseen tapaan” lyömällä. Tällaisen alun jälkeen hyvinkääläiset eivät tinkineet oman pelinsä laadusta vaan olivat pelin hallinnassa läpi jakson. Loppulukemat 1-12 kertovatkin selkeää kieltä jakson voimasuhteista. Erityismaininta otettakoon myös Teemu Rouhiaisen hienolle kunnarille tyhjään kenttään.

Toiselle jaksolle lähtiessä oli selkeää, että lukkaria vaihtanut Kossu ei antautuisi enää helpolla. Tahko kuitenkin pystyi jatkamaan vahvoja otteitaan ja siirtyi heti Juha Korhosen lyönnillä johtoon. Toisessa vuoroparissa nähtiin todennäköisesti jakson ja koko ottelun ratkaissut Roni Wahlin lyöntivuoro. Pallo tylysti kakkosrajaan ja tuloksena kunnari sekä yksi tavallinen juoksu. Jakson loppulukemat lopulta Tahkolle 1-4.

Ottelu kokonaisuudessaan oli hieno paluu voittojen tielle kahden kirvelevän tappion jälkeen. Koko hyvinkääläisryhmä pelasi positiivisella ja iloisella ilmeellä läpi ottelun. Seuraavan kerran pisteistä taistellaan ylihuomenna kotikentällä Pihkalassa, kun vastaan saapuu Imatran Pallo-Veikot. Tervetuloa Pihkalaan!

I-palkinto: Roni Wahl

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33657

2019-07-02T22:18:31+03:00 2.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|