Otteluennakko: Heinäkuun pelit alkavat Ilmajoella

Pesäpallokesä on jo edennyt heinäkuuhun asti ja Tahkon miehet aloittavat tämän kuun urakkansa heti huomenna tiistaina Ilmajoella, kun keltapaidat matkaavat Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi.

Tällä hetkellä hyvinkääläiset majailevat sarjataulukossa sijalla 4. (29 pistettä) ja KossU sijalla 12. (13 pistettä). Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tasan kuukausi sitten, jolloin Tahko nappasi Pihkalassa täydet kolme pistettä itselleen. Tällä kertaa ottelun lähtöasetelmat ovat kuitenkin erilaiset. Tahko lähtee puhdistamaan kasvojaan kahden nihkeän jatkoaikatappion jälkeen ja Koskenkorvakin on todennäköisesti saanut paljon vaihdelleeseen kokoonpanonsa lopullisempia kuvioita.

Tilastojen valossa runkosarjan ensimmäisellä puolikkaalla joukkueiden sisäpelin avainhahmoja ovat olleet lyöjäpuolella Tahkon Juha Korhonen (lyöjätilaston 4. sija) ja Koskenkorvalta Patrik Wahlsten (5. sija). Korhoselle hyvää tulitukea on antanut Teemu Nikkanen ja Wahlstenille Juho Toivola. Etenijätilastoissa Tahko on selkeästi edellä Riku Hokkasen (etenijätilaston sija 4.) ja Teemu Rouhiaisen vahvan alkukauden ansiosta. Koskenkorvalta eniten juoksuja on tuonut Tuomas Tuohisaari.

Tahko lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta kuten kaksi edellistä ottelua on osoittanut, niin hyvinkääläiset joutuvat tekemään täyden päivätyön ryöstöretken onnistumiseksi. Joukkueen on pystyttävä pelaamaan laadukasta pesäpalloa tasaisesti läpi ottelun.

Seuraa erityisesti näitä pelaajia:

Teemu Nikkanen löi viime kesänä Ilmajoella yhden kauden erikoisimmista kunnareista. Mitä Metulla mahtaa olla takataskussaan huomiselle?

Kalle-Tapio Huuskolla on suuri rooli joukkueen palauttamisella juhannusta edeltäneeseen vireeseen. Kuinka hyvin pystyy sotkemaan Koskenkorvan sisäpeliä?

2019-07-01T09:20:52+03:00 1.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|