Tahko suuntaa Alajärvelle!

Tahkon miehet jatkavat pelejä juhannustauon jälkeen tänään Alajärvellä! Tahko on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä (27 pistettä) ja Alajärvi viimeisenä (8 pistettä). Vaikka hyvinkääläiset lähtevätkin otteluun selkeinä ennakkosuosikkeina, niin edellinen kesä osoitti, että näiden kahden joukkueen kamppailut ovat olleet erittäin tasaväkisiä.

Alajärvi koki merkittäviä muutoksia tälle kaudelle. Selkeimpinä menetyksiä oli Aki Orava, joka lopetti pelaajauransa, Sotkamoon siirtynyt Ville Väliaho, sekä Kempeleelle lähtenyt Valtteri Kleemola. Ankkurit kuitenkin vahvistuivat lyöjäjokeri Markus Hallasuolla, Jouni Mäellä, sekä Ville Postilla. Pisteiden valossa kehnosti kautensa startannut Alajärvi vaihtoi lähes ottelun alla pelinjohtoaan, kun Risto Ojanperä hyppäsi laikan varteen. Tämän lisäksi Tuomo Lönnmark palasi ”eläkepäiviltään” vielä etukentän lukoksi.

Tahkon lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Joukkue sai hyvin levättyä juhannustauon aikana ja sairastupa saatiin myös tyhjennettyä. Teemu Nikkanen palaakin tänään yhdeksikköön, kuten myös Riku Hokkanen. Ottelun ratkaisua ajatellen avainkohtana tulee olemaan ulkopelin pitävyys. Sisäpeliarsenaalin tulisi pystyä lyömään voittoon tarvittavat juoksut, mutta ulkopelivirheet tulee jättää minimiin.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Matias Kauppiselle on todennäköisesti luvassa paljon töitä etukentällä. Pystyykö lyömään kapuloita Ankkureiden vaihtopelin rattaisiin?

Aku Kettunen on tärkeässä roolissa vaihtotilanteiden etulukijana. Pystyykö jatkamaan vahvaa virettään?

2019-06-27T13:43:27+03:00 27.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|