Tahko suuntaa ryöstöretkelle Kouvolaan!

Tahkon miehet suuntaavat tänään torstaina kärkikamppailuun Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi. Tahko on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 3. (24 pistettä) ja Kopla sijalla 2. (25 pistettä). Joukkueet kohtasivat ennen runkosarjaa kahdesti, joista halli-sm-ottelussa Tahko oli vahvempi, mutta Kopla vei nimiinsä loppukevään harjoitusottelun Pihkalassa.

Kouvolan joukkue on hieman muuttunut viime kesään verrattuna. Isoimmat menetykset olivat Tahkoon siirtynyt Juha Korhonen sekä Imatralle suunnanneet Teemu Nurmio ja Konsta Hyötyläinen. Joukkue sai kuitenkin kovan vahvistuksen Kainuusta, kun Antti Hartikainen siirtyi Sotkamon väreistä mustiin.

Suurella todennäköisyydellä juoksurikkaaksi muodostuvan ottelun avainkohtana on se, että pystyykö Tahkon ulkopeli KT Huuskon johdolla vaimentamaan Kouvolan tehokkaan pomppulyöntipelin. Tämän lisäksi Tahkon täytyy pystyä jatkamaan tehokasta kahden kärjen työskentelyään ja luottaa kotiutusosaston hyvään vireeseen.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Atte Brandtilla on iso vastuu kolmostilanteiden purussa, sillä Teemu Nikkanen on vielä tänään sivussa. Mailansa toissa päivänä hajottanut Artsi joutuu tänään turvautumaan vanhaan varamailaansa. Löytyykö siitä taika Kouvolan hiljentämiseksi?

Juha Korhosen on tänään pystyttävä pelaamaan yksi kauden parhaista otteluistaan, sillä kolmostilanteita ei tule tänään yhtäkään ilmaiseksi. Paluu Kouvolaan luo varmasti omanlaista latautumista otteluun.

2019-06-13T14:22:16+03:00 13.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|