Tahko kaatui Koplan väkevään sisäpeliin

Tahkon miehet suuntasivat Kouvolaan aikeissaan jatkaa voittoputkeaan. Isännät olivat kuitenkin vahvempia jaksoin 2-0 (8-2, 4-1).

Ottelun alkajaisiksi Kouvola voitti hutunkeiton ja valitsi aloittavan sisävuoron. Vahvoihin alkuihin tällä kaudella tottunut Tahko joutui tällä kertaa kokemaan sen toisesta suunnasta, kun Pallonlyöjät siirtyivät heti 3-0 johtoon. Juha Korhonen onnistui kaventamaan tilannetta yhdellä juoksulla, niin ikään ensimmäisessä vuoroparissa, mutta sitten Kouvola pisti käyntiin varsinaisen lyöntinäytöksen. Toiseen vuoropariin neljä lisäjuoksua oli liikaa Tahkolle. Juha Korhonen onnistui vielä toistamiseen, mutta jakso päättyi lopulta ansaitusti Pallonlyöjien reiluun 8-2 voittoon.

Toinen jakso olikin kahden ensimmäisen vuoroparin osalta paljon tasaisempaa vääntöä. Kotijoukkueen Latvala siirsi Kouvolan johtoon, mutta Riku Hokkanen vastasi lyömällä kunnarin tyhjään kenttään. Ilmaiseksi tämä tasoitus ei kuitenkaan tullut, sillä ”Hokki” loukkasi hieman jalkaansa viimeisellä pesävälillä ja joutui olemaan loppuottelun sivussa. Kolmannen lopettavalla Kouvola sai jälleen koneensa käyntiin lyömällä kolme lisäjuoksua, johon Tahko ei onnistunut enää vastaamaan.

Kokonaisuudessaan oltiin Kouvolaa selkeästi askeleen verran jäljessä, mutta toki yksittäisiäkin hyviä hetkiä nähtiin. Ylihuomenna Tahko pelaakin viimeisen ottelunsa ennen juhannustaukoa, kun Joensuu saapuu vieraaksemme Pihkalaan. Luvassa on varmasti kiihkeä ja tasainen pesäpallokamppailu, jota kannattaa tulla katsomaan!

I-palkinto: Riku Hokkanen

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33568

2019-06-13T22:37:19+03:00 13.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|