Täydet kolme Mynämäeltä – Tiistaina Rauma kotona

Tahkon Leidit jatkaa voittoisalla tiellä. Sunnuntain vierasottelussa Mynämäellä joukkue kaatoi sarjanousija Vesattaret puhtaasti jaksoin 0-2 (2-3, 3-7).

 

Leidit aloitti ottelun vahvasti Hanakat-areenalla. Huippukesää pelaava Anni Tuomi avasi hanat painavalla takakentän kumurallaan kotiuttaen Iida Tossavaisen. Toinen juoksu syntyi harhaheitolla, kun Anni Heikkilä kipitti kotiin kakkospesältä heitetyn ohiheiton jäljiltä. Tuomi viimeisteli vielä jakson voittojuoksuksi jääneen Leidien jakson kolmannen juoksun kotiuttamalla Essi Ritolan. Kotijoukkueen avausjuoksu osui  jakson kolmanteen vuoropariin, kun Mirjami Raitanen käveli kotiin vapaataipaleen turvin. Leidien lukkari Anni Heikkilä ei tästä häkeltynyt vaan tappoi vuoroparin heti seuraavasta tilanteesta ottamalla kärpäsellä ensin toisen palon ja polttaen heti perään pienestä viimeisen palon kolmospesälle.  Mynämäki tuli neljännen vuoroparin aloittavalla vielä lähelle, kun Jaana Marjamäki-Kekon pussinpohjalyönnillä kotiin juoksi Henna Nurmi. Tulos 2-3 riitti kuitenkin Leideille jaksovoittoon, eikä viimeistä sisävuoroa jaksolla enää tarvittu.

 

Toiseen jakson alussa vierasjoukkue Tahko teki nopeasti selväksi, että kolme pistettä matkaa tänään Hyvinkäälle. Essi Ritola näpytti Leidit heti johtoon ja Pauliina Harinen lisäsi johdon 0-2:een saumurillaan. Jakson naulan vasaroi kuitenkin tulikuuma Tuomi. Pallo merkistä kolmoskopparin yli, kolme juoksua tauluun ja karkumatka oli valmis. Leidien Oona Vahvelainen pudotti vuoropariin vielä kumuran väliin ja Emmi Hytönen lasketteli kotiin. Mynämäki pyristeli vielä lopussa jakson neljännessä vuoroparissa, mutta ei pystynyt kirimään vieraiden vankkaa johtoa. Jakso lopulta Tahkolle 3-7.

 

 

”Annin läpäri avasi hanat toden teolla toisella jaksolla. Omilla hyvillä lyönneillä tehtiin tilanteet ja lyötiin juoksut. Laittomia ei tänään juuri tullut. Oltiin pelissä parempi joukkue ja se palkittiin. Tärkeä kolmen pisteen voitto sikaviikolle. Nyt on kaksi kotipeliä edessä lyhyen ajan sisään ja luotto omaan peliin on vahva! Hoidetaan pelit kotiin.” Oona Vahvelainen

 

Sikaviikko jatkuu tiistaina Pihkalassa Raumaa vastaan

Ottelu Mynämäkeä vastaan avasi Leidien todellisen sikaviikon. Kahdeksaan päivään neljä peliä. Seuraavan kerran taistellaan pisteistä tiistaina, kun Rauman Fera saapuu Pihkalaan. Edellinen ottelu Feraa vastaan mentiin pitkän kaavan kautta, kun voitosta taisteltiin aina kotiutuskilpailun jatkopareille asti. Tuolloin Fera vei ottelusta voiton, joten tiistaina on revanssin paikka kotona Pihkalassa!

2019-06-09T22:07:37+03:00 9.6.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|