Otteluraportti: Tahkon voittoputki sai jatkoa!

Tahkon miesten voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi, kun Kiteen Pallo kaatui Pihkalassa jaksoin 2-0 (7-4, 3-1). Yleisöä oli paikalla reilu 1100 silmäparia, Tahko kiittää!

Tahko jatkoi vahvojen alkujen sarjaansa myös tässä ottelussa. Hyvinkääläiset pääsivät aloittamaan ottelun sisävuorolla, jossa Juha Korhonen kotiutti KT Huuskon pussinpohjalyönnillä, Aku Kettunen kotiutti Lauri Vierimaan hienolla koukkunäpyllä ja Atte Brandt kotiutti Korhosen lyömällä pallon tylysti kopparin eteen. Tämä johtoasema antoi ottelun hallinnan Tahkolle koko jakson ajaksi. Toisessa vuoroparissa Kiteen Juha Toikka kavensi tilanteeksi 3-1, mutta kolmannessa keltapaitojen Huusko hassutti Kiteen takakenttää 1+2 juoksun arvoisesti! Tämän jälkeen ”tuplajuoksu” oli tosiasia, kun Korhonen kotiutti Huuskon lyömällä pallon väliin. Kitee onnistui kaventamaan tilanteeksi 7-4 Topi Hurskaisen läpilyönnillä, mutta jaksovoitto jäi Tahkolle.

Toisella jaksolla oli jälleen Korhosen vuoro avata juoksuhanat, kun taitava varsilyönti saatteli Riku Hokkasen kotipesään. Sama parivaljakko vastasi myös jakson toisesta juoksusta, tällä kertaa painepallolla polttolinjaan. Teemu Nikkanen onnistui vielä pomputtelemaan Santtu Patovan kotipesään ja Kitee ei pystynyt enää yhtä juoksua lukuun ottamatta vastaamaan. Kolme pistettä Hyvinkäälle!

Erityismainintana Luukas Leväsen hieno Superpesisdebyytti. ”Luke” joutui kovan paikan eteen, kun Teemu Nikkanen joutui vamman takia pukemaan jokeripaidan ylleen ja Tahkon nuori lupaus löysi itsensä etukentältä. Yksi illan kohokohdista nähtiin, kun Levänen onnistui hienolla suorituksellaan polttamaan etenijän kotipesään suhteellisen laadukkaasta koukkunäpystä huolimatta.

I-palkinto: KT Huusko

II-palkinto: Lauri Vierimaa

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33516t

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=qasvtaIwZ44

2019-06-04T22:37:02+03:00 4.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|