Kotipelit jatkuvat keskiviikkona

Tahkon Leidien kotiottelut jatkuvat keskiviikkona. Vieraat tulevat tällä kertaa lähes naapurista, kun Manse PP Tampereelta saapuu haastamaan kotijoukkuetta. Tahko ja Manse ovat sarjataulukossa tällä hetkellä tasapisteissä sijoilla 6 ja 7. Molemmat joukkueet ovat keränneet alkukauden otteluista kahdeksan pistettä.

 

Tahkon Leidien alkukauden peli on perustunut vahvaan ulkopeliin. Viime otteluissa Raumaa ja Lappeenrantaa vastaan myös sisäpeli alkoi osoittaa potentiaaliaan. Erityisesti Tahkon jokerikaksikko Anni Tuomi ja Pauliina Harinen oli tehokas Raumalla. Anni löi juoksun ja toi kaksi kyseisessä ottelussa ja Pale puolestaan iski naista kotipesän turviin peräti neljästi. Tahko on kuudessa pelaamassaan ottelussa kuitannut itselleen kolme voittoa ja kerännyt pisteitä viidestä pelistä. Vain kerran joukkue on jäänyt tällä kaudella nollille ensimmäisessä vierasottelussaan Poria vastaan.

 

Manse PP on kuudessa pelaamassaan ottelussa voittanut Lapeenrannan, Kempeleen ja Rauman. Tappiot se on kärsinyt Poria, Seinäjokea ja Jyväskylää vastaan. Koppari Essi Pehrmanin loukkaantuminen edellisviikolla toi joukkueelle ikävän takaiskun, mutta joukkueen rosteri on sen verran laaja, että takakenttää paikkaamaan löytyy mm. nopeajalkainen, omat vaivansa jo selättänyt Laura Karjalainen. Päävastuuta Mansen kotiutuksista kantavat painavalyöntiset Henna Suominen ja Susanna Kylä-Kause.

 

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 18! Tule kannustamaan Leidit voittoon!

 

 

2019-06-04T09:35:59+03:00 4.6.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|