Otteluraportti: Tahkon miehet kaatoivat Kossun!

Tahkon miesten Superpesisjoukkue sai loistavan startin kesäkuuhun, kun Koskenkorvan Urheilijat kaatui Pihkalassa jaksoin 2-0 (8-1, 4-3).

Ottelu alkoi Tahkon osalta erittäin vahvasti. Kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa Tahkon sisäpeli teki tulosta tappavan tasaisesti, kun kolmikko Juha Korhonen, Teemu Nikkanen ja Kalle-Tapo Huusko takoivat taululle luvut 6-0. Tämän alkurynnistyksen jälkeen Korhonen onnistui vielä kertaalleen, kuten myös Roni Wahl. Vastustajan Juho Toivola sai viimeisessä vuoroparissa vielä kaunisteltua lukemiksi 8-1.

Tahko pääsi toisellakin jaksolla heti johtoon, tosin tällä kertaa vapaataipaleen turvin. Ottelu pysyi hyvin Tahkon hallinnassa aina kolmanteen vuoropariin saakka, kunnes Kossun Patrik Wahlsten löi vastustamattomalla lyönnillä 1+2 kakkosjatkeelta. Tahkon miehet näyttivät kuitenkin henkistä kanttiaan, kun Korhonen ja Nikkanen löivät yhdessä jakson vielä tasoihin. Ottelun sankariksi nousi lopulta Lauri Vierimaa, joka löi jakson sekä koko pelin voittojuoksun kakkosjatkeelta.

”Oltiin ensimmäinen jakso selkeästi niskan päällä. Saatiin ensimmäiset juoksut sieltä mistä niitä lähettiin hakemaankin. Toinen jakso alkoi vähän nihkeästi, paljon ensimmäisen lyönnin laittomia ja jouduttiin pelaamaan viimeisillä lyönneillä. Onnistuttiin sitten lopun takaa-ajossa toistamiseen tällä kaudella. Olen erittäin tyytyväinen kolmeen pisteeseen”, kommentoi Tahkon pelinjohtaja Iiro Haimi.

”Tämän ottelun lopputulos osoitti hyvin joukkueemme tahtotilaa ja uskoa siihen, että pystymme myös takaa-ajoasemasta kääntämään otteluita voitoksemme. Erittäin tärkeät kolme pistettä yhdeltä päävastustajista”, summasi Tahkon ykköspalkittu Juha Korhonen.

II-palkinto: Riku Hokkanen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33506t

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=bldOmFXT-7E

2019-06-02T22:47:42+03:00 2.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|