Otteluennakko: Kossu vastaan kesäkuun avausottelussa!

Tahkon miehillä on alkanut varsin kiireinen kesäkuu. Kuukauden kotiottelut starttaavatkin jo heti huomenna sunnuntaina Pihkalassa, kun vastaan saapuu Koskenkorvan Urheilijat. K-Supermarket Vieremän isännöimä ottelu starttaa kello 16:00. Tervetuloa Pihkalaan!

Tahkon toukokuu sujui kokonaisuudessaan positiivisissa merkeissä. Joukkue saalisti neljä tärkeää kolmen pisteen voittoa omilta päävastustajiltaan, jonka lisäksi Tahko pelasi kolme tasaista ottelua Vimpeliä, Kouvolaa sekä Sotkamoa vastaan. Seuraava viikko on todella tärkeä, jotta joukkue saisi vakiinnutettua paikkansa kärkikuusikossa. Henkisen kantin lisäksi myös fyysistä kestävyyttä testataan, sillä joukkue pelaa huomenna sunnuntaina, tiistaina sekä ensi viikon lauantaina sekä sunnuntaina. Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä.

Koskenkorvan joukkue ei merkittävästi muuttunut tälle kaudelle. Pahimpia menetyksiä olivat uransa lopettanut Antti Kuusisto sekä Alajärvelle siirtynyt Markus Hallasuo. Joukkueen selkeimpiä avainpelaajia ovat lukkari Juho Hakomäki, kokenut Veli-Pekka Yli-Hirvelä sekä lyöjäjokeri Patrik Wahlsten. Kossun toukokuu sujui tietyllä tapaa samoissa merkeissä kuin Tahkon. Joukkue onnistui nappaamaan voitot päävastustajiaan vastaan, vaikka täyttä pistepottia ei tarttunutkaan mukaan, ja hävisi sarjan huippujoukkueille.

Jos molemmat joukkueet pystyvät lähtemään otteluun terveellä ykköskokoonpanolla, niin luvassa on varmasti jännittävä ja tasainen kamppailu!

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkanen oli Koskenkorvan kiusana edelliskesänä. Pystyykö jatkamaan vahvoja otteittaan ilmajokelaisia vastaan?

Riku Hokkanen oli yksi toukokuun parhaista Tahkolaisista. Pystyykö jatkamaan kovaa virettään niin sisä- kuin ulkopelissä?

2019-06-01T17:33:06+03:00 1.6.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|