Otteluraportti: Tahko kaatoi KaMan Pöytyällä!

Tahkon miehet palasivat voittojen tielle, kun Kankaanpään Maila kaatui Pöytyällä puhtaasti 0-2 (0-1, 2-4).

Sisäpelin valossa ottelun ensimmäisen jakso oli varsin nihkeä. Molemmat joukkueet tuskailivat tilanteiden rakentelussa ja palottomia tai yhden palon kolmostilanteita ei juurikaan nähty. Lopulta Juha Korhonen ratkaisi jakson hyvinkääläisten hyväksi hyvällä kolmossaumalyönnillä, josta juoksun toi Riku Hokkanen.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet saivat lyöntipeliään hieman paremmin auki. Tahko palasi kentälle vahvasti, kun superjokeri Korhonen kotiutti jälleen Hokkasen. Kankaanpää pääsi toisessa vuoroparissa tasoihin, kun Tahkon ulkokenttä sortui harmittavaan harhaheittoon. Tuttu parivaljakko Korhonen-Hokkanen siirsi Tahkon välittömästi seuraavassa vuoroparissa johtoon, mutta Kankaanpään Kari Kellokoski onnistui niin ikään heti kuittaamaan tämän ja tasoitti ottelun. Toisen jakson ja koko ottelun lopullinen ratkaisu oli Teemu Nikkasen käsialaa, kun Metun hurja lyönti kolmosluukkuun jätti Kankaanpään ulkokentän vailla mahdollisuuksia. Ilman Pöytyän pesäpallokentän kolmospuolen aitaa lyönti olisi ollut todennäköisesti pajatson tyhjennys, mutta nyt kotiin ennätti kaksi etenijää, Teemu Rouhiainen sekä jälleen Riku Hokkanen.

I-palkinto: Lähes kaikki Tahkon juoksut tuonut ja vahvaa ulkopeliä pelannut Riku Hokkanen.

II-palkinto: Ottelun ratkaissut ja vahvaa kopparipeliä esittänyt Teemu Nikkanen.

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33495t

2019-05-30T21:57:27+03:00 30.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|