Otteluraportti: Veto vahvempi Saarikentällä

Tahkon miehet suuntasivat eilen sunnuntaina ryöstöretkelle Vimpelin Saarikentälle. Vahvasta ensimmäisestä jaksosta huolimatta pisteet jäivät tällä kertaa isännille jaksoin 2-0 (4-3, 6-1).

Ottelu alkoi keltapaitojen osalta todella vahvasti. Kalle-Tapio Huusko kotiutti Patrik Vartaman ja Teemu Nikkasen kahdella upealla kotiutusnäpyllä. Erityisesti juoksuista jälkimmäinen oli varmasti yksi tämän kauden hienoimmista sisäpelisuorituksista. Vimpelin huippujokeri Perttu Ruuska kavensi tilannetta vastustamattomalla kolmospuolen puhkaisullaan, mutta Atte Brandt lisäsi hyvinkääläisten johdon toisessa vuoroparissa jo 1-3:een. Tämän jälkeen Tahkon sisäpeli menetti parhaimman teränsä ja ulkokenttä taisteli, mutta yksittäisillä hyvillä lyönneillä Vimpeli kampesi itsensä lopulta rinnalle ja ohitse.

Toinen jakso alkoi Tahkon osalta nihkeästi ja Vimpeli käytti sen hyväkseen. Veto löi heti jakson alkuun neljä juoksua, tosin suurin osa lyönneistäkin olivat erittäin laadukkaita. Teemu Nikkanen löi toisessa vuoroparissa Teemu Rouhiaisen kotiin ja tilanteeksi kaventui 4-1. Vimpeli sai pelattua pitkiä sisävuoroja ja tähän Tahkosta ei enää ollut vastaamaan. Jakso päättyi lopulta lukemiin 6-1.

Vaikka tästä reissusta ei pisteitä kertynytkään, niin varsinkin ottelun ensimmäinen jakso osoitti loppukesää ajatellen, että Tahko pystyy tosissaan haastamaan sarjan parhaimmatkin joukkueet. Ottelun parhaana Tahkolaisena palkittiin röyhkeää sisäpeliä ja loistavaa ulkopeliä pelannut Teemu Rouhiainen. Kakkospalkinnon pokkasi vakuuttavasti nollatilannetta purkanut Lauri Vierimaa.

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33474

2019-05-27T16:46:05+03:00 27.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|