Otteluennakko: Tahko suuntaa Saarikentälle

Tahkon miehet matkaavat tänään sunnuntaina Saarikentälle, Vimpelin Vedon vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on takanaan viisi ottelua, joista Vimpelillä on kasassa 14 pistettä ja Tahkolla 9.

Hyvinkääläiset lähtevät peliin kolmen ottelun voittoputkessa. Ulkopeli on edellisissä peleissä toiminut erittäin hyvin ja sen korkea laatu on myös tänään edellytyksenä, jos Vimpelin vahvan sisäpeliarsenaalin tahtoo pysäyttää. Keltapaitojen ykköskärjen peli on kehittänyt peliään illasta toiseen Teemu Rouhiaisen ja Riku Hokkasen vahvan alkukauden ansiosta. Tämän lisäksi Teemu Nikkanen ja Juha Korhonen ovat osoittaneet, että pystyvät käyttämään kotiutustilanteet tappavan tehokkaasti paikan tullessa. On kuitenkin selvää, että Vimpelin kaataminen vaatii joukkueelta alkukauden parhaan ottelun. Edellinen taisteluvoitto JymyJusseista kuitenkin osoitti, että Hyvinkään Tahko on tällä kaudella valmis voittamaan sarjan jokaisen joukkueen.

Viime kauden pronssimitalistin, Vimpelin, joukkue koki muutaman merkittävän muutoksen tälle kaudelle. Kokeneet Henri Puputti ja Mikko Haukkala siirtyivät Seinäjoelle sekä Arttu Ruuska otti suunnakseen Kankaanpään Mailan. Isoja hankintoja joukkue ei kuitenkaan tehnyt, ainoastaan Viljo Sillanpää siirtyi Alajärveltä joukkueen riveihin.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Matias Kauppinen ja Lauri Vierimaa: Tahkon etukenttä saanee tänään paljon painetta, joten pään täytyy pysyä kylmänä. Onnistuvatko lyömään kapuloita Vimpelin vaihtopelin rattaisiin?

Juha Korhonen ja Teemu Nikkanen: Sarjan parhaita joukkueita vastaan pelatessa kolmostilanteita ei ole yleensä tiedossa liikaa. Pystyvätkö Tahkon ykköslyöjät käyttämään tilanteet hyväkseen ja lyömään voittoon tarvittavat juoksut?

2019-05-26T10:10:48+03:00 26.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|