Tahkon Leidit tukemassa pesäpallon maailmanvalloitusta

Tahkon Leidit kantoi kortensa kekoon pesäpallon maailmanvalloituksessa. Joukkueelle tarjoutui upea mahdollisuus tukea Bangladeshin maajoukkuetta, kun Superpesis OY:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo vieraili historian ensimmäisessä Aasian pesäpallomestaruusturnauksessa Dhakassa, Bangladeshin pääkaupungissa.

Turnauksessa oli mukana joukkueita Bangladeshista, Intiasta, Bhutanista sekä Nepalista. Pelattavia sarjoja löytyi kolmessa ikäryhmässä: alle 18v, alle 20v. ja aikuiset. Myös sekasarjassa pelattiin muutama ottelu. Tahkon Leidien pelaajat ja toimihenkilöt keräsivät kokoon koko joukkueellisen, 12:n mailan setin, joka lahjoitettiin Bangladeshin naisten joukkueelle. Mailalahjoitus kantoi heti hedelmää, sillä Bangladeshin naiset juhlivat lopulta kultaa ensimmäisinä Aasian mestareina!

 

”Pelien taso on jälleen noussut aiemmista Intiassa ja Nepalissa nähdyistä peleistä.  Tunnetaso oli sellainen, että pahimmat turpakäräjät kestivät yli 15min ” Jussi Pyysalo

 

Varusteita turnaukseen lahjoittivat Tahkon Leidien lisäksi myös Intian pesäpalloliitto, Kinnarin Pesis ja Karhu Pesis. Kotijoukkue Bangladesh voitti seitsemästä sarjasta 5 ja Intia 2.

 

Bangladeshin pesäpalloliiton Facebook-sivulla lisää kuvia tapahtumasta.

 

 


Kuvat ja video: Jussi Pyysalo

2019-05-23T22:35:06+03:00 23.5.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|