Leidit Superpäivän ottelun voittoon!

Tahkon Leidit saalisti kauden toisen kotivoittonsa, kun joukkue kaatoi paikallisvastustaja Pesä Ysit jaksoin 1-0 (0-0, 2-1). Hyvinkääläiset ovat nyt voittaneet neljästä pelaamastaan pelistä kaksi ja saaneet pisteitä kolmesta ottelusta. Otteluun oli saapunut peräti 1111 silmäparia, sillä Hyvinkään kaupunki tarjosi kaikille kaupungin koululaisille ja opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsyn.

Tahkon ja Ysien välisestä ottelusta povattiin tasaista mittelöä, jossa yksittäinen juoksu ratkaisee voittajan. Sellainen todellakin saatiin. Pihkalassa nähtiin kaksi hyvään ulkopeliin nojannutta joukkuetta, mistä kertoo ottelun lyötyjen juoksujen määrä.

Anni Heikkilä palkittiin Leidien parhaana pelaajana.

Ensimmäisellä jaksolla ei juoksuja nähty. Kotiutusyrityksille pääsivät molemmat joukkueet, mutta juoksuun asti eivät yritykset riittäneet. Jakson komeimmasta ulkopelisuorituksesta vastasi Oona Vahvelainen, joka kävi taistelemassa palon kotiin Ysien Sarita Heikkisen kakkosrajavarsilyönnistä.

 

”Ulkopelissä ollaan valovuosi menty eteenpäin siitä missä oltiin esimerkiksi viime keväänä. Ei olla turhaan siihen energiaa talven aikana käytetty. Se antaa mielle käytännössä jokaisessa ottelussa mahdollisuuden voittaa. Kyllä iso osa meidän hyvällä UP:lle istuu tässä vieressä. Anni on pelannut huikeita pelejä tässä harjoitusotteluista lähtien. Pelaa hyvin päällään ja fysiikka on kehittynyt.” Antti Yli-Saunamäki

 

Toisella jaksolla nähtiin jälleen tiukkaa ulkopeliä. Tahko sai kuparisensa auki, kun kaari oli takatilanteessa väärän jälkeen hereillä ja otti lukkari Kanervan toisen syötön pois. Johtojuoksua vapaataipaleella pääsi tuomaan Lotta Vahvelainen. Neljännessä vuoroparissa Tahko löi itsensä kahden juoksun johtoon, kun Petra Jokivalli iski laakalyöntinsä kakkosjatkeelle ja Anni Hekkilä kipitti kotiin. Ysit tuli neljännen tasottavalla vielä juoksun päähän Henriikka Harisen keskikupperilla. Leidien johto säilyi kuitenkin loppuun asti ja kaksi pistettä jäi näin Hyvinkäälle.

Taisto Tahkon ja Ysien välillä jatkuu heti perjantaina, kun joukkueet kohtaavat Vanhiksella Lappeenrannassa klo 18 alkaen.

 

Palkitut:

Tahko:
I Anni Heikkilä
II Essi Ritola
Ruutu tähti (paras ulkopelaaja):   Essi Ritola
Pancho Villan kotijoukkueen nälkäisin pelaaja: Anni Tuomi

 

Pesä Ysit:

I   Fanni Kanerva

II  Marianne Roiha

 

2019-05-23T20:18:58+03:00 23.5.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|