Superpäivän otteluennakko: Leidit – Pesä Ysit

Torstaina vietetään Pihkalassa todellista Superpäivää, kun saman vuorokauden aikana sekä naiset että miehet taistelevat kotikentällään sarjapisteistä! Naiset avaavat päivän ns. koululaisottelulla, joka alkaa poikkeuksellisesti jo klo 12:30. Leidejä vastaan asettuu paikallisvastustaja Lappeenrannan Pesä Ysit. Miesten vuoro on klo 18, kun vastustajaksi saapuu Jymyjussit Seinäjoelta.

 

Superpäivän otteluiden isäntänä toimii Hyvinkään kaupunki, joka tarjoaa ilmaisen ottelun kaikille Hyvinkään koululaisille ja opiskelijoille molempiin päivän otteluihin. Superpäivässä on vahvasti mukana myös Hyvinkään liikenne OY, joka tarjoaa torstaina ilmaisen paikallisliikenteen, kun huikkaat bussikuskille ”Tahko Superpesis”.

 

Tahkon Leidit saa ottelussa vastaansa tutun joukkueen Etelä-Karjalasta. Joukkueet ovat käyneet tasaisia taistoja lähivuosina, eikä tämäkään harjoituskausi ollut poikkeus. Ysit otti Tahkosta voiton Halli SM-alkuturnauksessa ja Leidit kuittasi voitot tasoihin kevätkauden ulkona pelatussa harjoitusottelussa. Luvassa on varmasti jälleen tasainen vääntö ja voitosta saa tehdä täyden päivätyön.

 

”Kyllä tässä ollaan niin tuttuja toisillemme, että tuskin kumpikaan joukkueista pääsee suuresti yllättämään toistaan. Lappeenranta viilettää kahden voiton putkessa ja on onnistunut raapimaan pisteitä jokaisesta ottelustaan. Meillä on puolestamme mainio ottelu Lapuan Virkiää vastaan alla, joten molempien joukkueiden kuntokäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin.” Leidien 2. pj. Jukka Eronen

 

Tahko haki omaa sisäpeliään ensimmäisen kahden runkosarjaottelun ajan, mutta kolmannessa pelissä Lapuaa vastaan lyöntipeli alkoi luistaa. Toisella jaksolla Leidit oli selkeästi vahvempi joukkue sisällä kuin vastustajansa ja senttien päässä oltiin siitä, etteivät numerot olisi olleet kotijoukkueelle tuolloin huomattavasti suuremmat. Kenttään menneet lyönnit kuitenkin ratkaisevat ja sama tulee pätemään torstainakin.

 

Otteluisäntänä Hyvinkään kaupunki

 

”Mielenkiintoinen back-to-back -asetelma, kun perjantaina pelataan jo heti uudestaan Lappeenrannassa. Hallinnantunne tulee olemaan isossa osassa näiden 48 tunnin aikana. Täytyy olla kärsivällinen ja keskittyä hetkeen. Torstaista tulee varmasti huikea ottelu! Huhu kertoo, että koululaisia on tulossa päiväpeliin valtava määrä. Nautitaan pelaamisesta ja näytetään parastamme!” Jukka Eronen

 

Tahkon ja Ysien ottelu alkaa torstaina klo 12:30.

 

Liput portilta:  10e/5e   (koululaiset ja opiskelijat ilmaiseksi)

2019-05-21T22:01:41+03:00 21.5.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|