Otteluraportti: Tahkolle voitto helteisen ottelun päätteeksi!

Tahkon miesten pesäpallon täyteinen viikko sai upean päätöksen, kun hyvinkääläiset onnistuivat kaatamaan Pattijoen Urheilijat lukemin 2-0 (3-1, 5-1).

Ottelun ensimmäisen jakso alkoi Tahkon sisäpelin osalta suhteellisen nihkeästi. Takatilanteiden rakentelu ei onnistunut ja näin ollen kolmostilanteiden määrä jäi vähäiseksi. Hetken aikaa näytti jo siltä, että Tahkolaisille hyvin tutun pelaajan, Miikka Matikan, ensimmäisessä vuoroparissa lyömä juoksu oli jäämässä jakson ainokaiseksi. Neljännessä vuoroparissa Tahkon Teemu Rouhiainen kuitenkin löi pallon siepparin jaloista muuntajalle ja tämä avasi Tahkon sisäpelin täysin. Juha Korhonen ja Kalle-Tapio Huusko onnistuivat tämän jälkeen vielä kotiutuksissaan, jonka jälkeen Pattijoki ei pystynyt enää vastaamaan.

Toinen jakso kului käytännössä samoissa merkeissä kuin ensimmäisen loppu. Tahkolla oli vahva ote pelistä, kun Nikkanen-Huusko-Korhonen-akseli löivät laadukkaita kotiutuslyöntejä ja hyvinkääläisten ulkopeli oli erittäin vahvaa. Erikoismainintana Juha Korhosen upea kääntönäppikotiutus, joka oli samalla miehen 3000. kärkilyöntipiste Superpesiksessä. Tahko onnittelee!

”Nihkeää oli sisäpelissä, mutta kyllä se sitten lopulta aukesi. Toisella jaksolla olikin sitten vahva tunne siitä, että oltiin hallinnassa”, summasi Tahkon ykköspalkittu Teemu Rouhiainen.

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=30-1-1&id=33426

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=AKoKCB-Y7zQ

2019-05-19T13:48:59+03:00 19.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|