Otteluennakko: Tahko saa vieraita Pohjois-Pohjanmaalta!

Tahkon miesten suhteellisen tiivis peliviikko huipentuu tänään lauantaina pelattavaan otteluun, jossa vastaan asettuu Pattijoen Urheilijat Raahesta. Finlandian isännöimä ottelu tullaan suurella todennäköisyyksillä pelaamaan varsin kesäisissä olosuhteissa, joten juoksuja on varmasti reilu määrä luvassa! Tervetuloa Pihkalaan!

Tahko pääsi toissa päivänä torstaina ensimmäistä kertaa tänä kesänä kolmen pisteen makuun. Joukkueen ilme on ollut hyvä läpi viikon, miehet ovat säilyneet ilman isompia haavereita ja lähtökohtana on se, että joukkue lähtee ansaitulle sunnuntaivapaalle yhteensä kuusi pistettä takataskussaan. Edellisvuosien Raahe-ottelut ovat kuitenkin osoittaneet, että luvassa on tiukka ottelu.

Raahe on pelannut tähän mennessä vain yhden runkosarjaottelun, jossa se hävisi Sotkamolle. Joukkueen selkeästi paras pelaaja on lukkari Topi Kosonen, joka kuuluu sekä sisä- että ulkopelissä kansallispelimme eliittiin. Joukkue vahvistui täksi kaudeksi myös hyvinkääläisille tutulla Miikka Matikalla, jonka voi bongata kopparin tontilta sekä erilaisista vaihtolyöntitilanteista!

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Riku Hokkanen on aloittanut kauden väkevästi. Vaihtolyöntipeli on ottanut reilun harppauksen eteenpäin. Pystyykö jatkamaan tällä tasolla myös tänään?

Matias Kauppista ei välttämättä kovin moni nostaisi esille, kun puhutaan Tahkon sisäpelin vaarallisuudesta. Omaa kuitenkin terävän peruslyönnin ja pystyy tarvittaessa lyömään miestä tehokkaasti kotiin.

2019-05-18T08:54:49+03:00 18.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|