Porista ei tuomisia – Lapua sunnuntaina Pihkalaan

Tahkon Leidit pelasi keskiviikkona runkosarjan toisen ottelunsa, kun se matkusti Poriin Pesäkahujen vieraaksi. Pori oli ottelussa tyly emäntä ja jätti vierasjoukkue Tahkon ottelussa nollille vieden ottelun nimiinsä puhtaasti 2-0 (5-0, 6-0).

 

Avausvuoroparissa kotijoukkue Pori siirtyi johtoon Susanna Puiston lyömänä. Ensimmäinen jakso pysyi tiukkana kolmanteen vuoropariin asti, jossa Pori otti selkeän pesäeron lyöden Puiston johdolla vielä kolme juoksua lisää. Tahkon sisäpelin tahmatessa, meni jakso lopulta porilaisille 5-0. Ulkopelissä kotijoukkue oli rautaa, eikä Tahko päässyt juuri tilanteilla juhlimaan. Sisäpelin takkuisuudesta kertoo joukkueen kokonaisonnistumisprosentti 27.

 

”Tässä pelissä ei ehkä jännitetty niin paljon kuin sarja-avauksessa eilen Mynämäkeä vastaan. Molemmissa peleissä kuitenkin sössittiin itse paljon tilanteita.” Titta Siilin, Tahkon ykköspalkittu

 

Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimminen jäi. Pori karkasi nopeasti kahden vuoroparin aikana 6-0-johtoon ja piti ottelun tiukasti hyppysissään laadukaan ulkopelinsä turvin. Ottelun kiistaton ykköshahmo oli 6 juoksua yksittäisillä lyönneillä nakutellut Susanna Puisto. Tahkon sisäpelituskasta kertoo, että joukkue pääsi yrittämään kotiutuksia ottelussa vain kolmesti.

 

”Kyllä tänään oltiin kesäretkellä ennemmin kuin pesäpallopelissä. Miettimisen paikka. Onneksi sunnuntaina on päivä uusi ja tämän pelin voi nopeasti nollata” Antti Yli-Saunamäki

 

Tahkon seuraava kotiottelu on tulevana sunnuntaina, kun Pihkalaan saapuu Lapuan Virkiä. Ottelu alkaa klo 17.

 

Liput portilta:  10e/5e

2019-05-17T17:08:31+03:00 17.5.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|