Otteluraportti: Tahko saalisti kauden ensimmäiset kolme pistettä!

Tahkon miehet saalistivat kauden avausvoittonsa, kun Siilinjärven Pesis kaatui lukemin 2-0 (8-0, 6-2). Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä pelattua ottelua seurasi 819 katsojaa. Tahko kiittää!

Ottelun ensimmäinen vuoropari näytti siltä, että ottelusta on tulossa hyvinkin tasainen. Molemmat joukkueet saivat hyvin tilannetta päälle, mutta ulkokentät pystyivät kuitenkin torjumaan kotiutusyritykset. Kuitenkin jo toisessa vuoroparissa Tahko sai ottelun hallintaansa, kun Juha Korhonen kotiutti Lauri Vierimaan ja Matias Kauppinen kotiutti hienolla keskinäpäytyksellä Roni Wahlin. Ensimmäinen jakso ratkesi viimeistään kolmannessa vuoroparissa, kun Riku Hokkanen löi kakkospesän päältä läpi ja kiersi kunnarin tyhjään kenttään. Heti perään Riku saikin jo tuoda ns. tuplajuoksunsa, kun Juha Korhonen löi hänet kotipesän turvaan. Neljännessä vuoroparissa Tahkon lyöntipeli alkoikin olla jo todella vapautunutta ja onnistui tekemään laajalta rintamalta neljä lisäjuoksua.

Tahkon vauhti ei hidastunut myöskään toisella jaksolla. Joukkueen lyöjätykit Nikkanen ja Korhonen siirsivät Tahkon heti 2-0 johtoon ja Siilinjärvi ei pystynyt tähän vastaamaan. Ottelun viimeiseen vuoropariin lähdettiin kotijoukkueen 6-0-johtoasemasta, jossa Siilinjärvi sai kuitenkin vielä laihaa lohtua, kun Toni Toivanen puhkaisi takakentän kunnarin ja yhden tavallisen lyönnin arvoisesti.

”Tänään oli erittäin hyvä pelifiilis ja tuntui, että kaikki onnistui mailanvarressa. Oli hyvä fiilis läpi ottelun. Joukkueen asenne oli tänään myös erittäin hyvä”, summasi Tahkon I-palkittu Riku Hokkanen.

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=30-1-1&id=33420

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=bYlowd2UPTE

2019-05-17T10:12:46+03:00 17.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|