Otteluennakko: Tahko hakee avausvoittoaan Siilinjärveä vastaan!

Tänään torstaina Tahkon miehet jahtaavat kauden avausvoittoaan Pihkalassa, kun vastaan asettuu sarjanousija Siilinjärven Pesis. JRA-Sähkön isännöimään otteluun on luvattu lämmintä säätä, joten tästä ottelusta voi hyvinkin tulla sisäpelin juhlaa. Tervetuloa Pihkalaan ottamaan selvää!

Kotijoukkue Tahko lähtee otteluun takanaan kaksi tappiota, joten asetelma on hankala. Lievästä ennakkosuosikin asemasta huolimatta, ottelun avainasemaan nousee varmasti se, että pystyvätkö pelaajat unohtamaan eräänlaisen ”Tahko vs. sarjanousija” – asetelman ja pelaamaan parasta pesäpalloaan. Ilmaiseksi, kun tässä sarjassa ei ole pisteitä luvassa. Joukkueen selkeimpiä valopilkkuja ovat edellisissä otteluissa olleet lukkari Kalle-Tapio Huusko sekä Teemu Rouhiainen. Jokeri Juha Korhonen näytti edellisessä ottelussa myös syttymisen merkkejä! Tänään, kuten niin useasti muulloinkin, avainasemassa on huolimattomuusvirheiden minimointi ja erityisesti ykköskärjen sisäpelin peräkkäiset onnistumiset.

Siilinjärvi on joukkueena vähintäänkin mielenkiintoinen. Joukkueen selkeimpiä avainpelaajia ovat Vainikaisen veljekset Simo ja Samu, jotka Tahkon täytyy merkata tänään huolella. Myös vasurilta sivaltava Roope Räisänen on erityisesti sisäpelissä vaarallinen. Joukkueen kotiuttajajokeri Kimmo Lukkari on myöskin dominoinut Ykköspesiksen lyöjätilastoa jo vuosia. Uppoaako kumura tänään?

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Riku Hokkanen pelasi mailan varressa todella vakuuttavan ottelun Kouvolaa vastaan. Pystyykö jatkamaan kovaprosenttista vaihtopeliään myös tänään?

Santtu Patova saattaa jäädä joskus hieman vähemmälle huomiolle ulkopelissä, mutta kyseessä on yksi sarjan parhaista linjapelaajista. Pitäkää Santun liikettä silmällä!

2019-05-16T09:15:17+03:00 16.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|