Otteluraportti: Tahko taipui Kouvolalle tiukan taistelun päätteeksi

Tahko avasi tämän kesän kotipelinsä Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Paikoittain aurinkoisessa säässä pelattua ottelua seurasi 1080 silmäparia. Tahko kiittää! Tiukan väännön jälkeen Kouvola keräsi kuitenkin täyden pistepotin jaksoin 0-2 (3-5, 3-4).

Kouvola aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi heti 0-2 johtoon, mutta päästivät Tahkon kuitenkin harhaheitolla välittömästi yhden juoksun päähän. Kouvolan ykköspalkittu, Toni Laakso, onnistui toisessa vuoroparissa kotiutuksessaan, mutta Tahko vastasi väkevästi. Kalle-Tapio Huusko kotiutti Roni Wahlin oivalla kumuralyönnillä ja Juha Korhonen komppasi heti perään lyömällä Teemu Nikkasen kotipesän turvaan. Tasatilannetta pidemmälle Tahko ei kuitenkaan ensimmäisellä jaksolla päässyt, sillä Kouvola onnistui vielä kahdesti.

Toinen jakso sai Tahkolaisittain unelma-alun, kun Juha Korhonen löi pallon kakkosluukusta muuntajalle kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti! Tämän jälkeen Tahko taisteli johtoasemastaan kynsin ja hampain, mutta avaimia ei enää löytynyt Kouvolan takatilannepuolustuksen murtamiseksi.

”Tämänlaisissa otteluissa kotiutuspaikkoja ei tule liikaa ja niistä täytyisi vain tarvittavat juoksut lyödä. Lisäksi annoimme toisella jaksolla kaksi juoksua räpylävirheillä ja niitä peli ei kestä, jos meinaa Kouvolan tasoisen joukkueen voittaa”, totesi Tahkon pelinjohtaja Iiro Haimi ottelun lehdistötilaisuudessa.

I-palkinto: Kalle-Tapio Huusko

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33404t

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=CDJAxCuTQE0

2019-05-12T20:54:04+03:00 12.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|