Leidien kausi käyntiin tiistaina Pihkalassa

Tahkon Leidien harjoituksissa ei voi olla huomaamatta sitä, että pitkä harjoittelukausi alkaa olla takana ja Superpesiskausi 2019 on aivan kulman takana. Tahko aloittaa toisen kautensa Superpesiksessä tulevana tiistaina kotiottelulla Mynämäen Vesattaria vastaan.

 

”Tiistaita odotan jo kovasti! Onhan kyseessä sarjakauden avaus ja vielä kotipeli” puhkuu intoa joukkueen uusi kasvo, Leidien kapteeniksikin tälle kaudelle äänestetty Essi Ritola. ”Talvikaudesta jäi tosi hyvä fiilis! Treenattiin tosi kovaa ja olemme ottaneet isoja harppauksia eteenpäin niin yksilötasolla kuin joukkueenakin. Talvikauden kruununa oli vielä Espanjan harjoitusleiri, jossa koko viikko treenattiin  laadukkaasti.”

 

Leidien yhteisissä tapahtumissa on vallinnut kuluneen harjoituskauden aikana erinomainen henki. ”Harjoituskausi oli tosi tiukka. Meillä oli paljon leiriviikonloppuja, jolloin pääsimme koko joukkueella tekemään töitä. Tälle kaudelle saimme mukaan Essin, Jessi, Bulun ja Iidan, jotka tuovat omat vahvuutensa joukkueeseen.  Kovien leiritysten aikana joukkue hitsaantui nopeasti yhteen” kuvailee joukkueen lyöjäjokeri Anni Tuomi.

 

”Joukkueen ilmapiiri on mahtava. Täällä on jokaisen helppo olla ja saa olla täysin oma itsensä. Joukkueen sisällä on rento meno ja hyvä meininki” komppaa Essi.

 

Essi ja Anni luottavaisina kohti tulevaa kautta (Kuva: LasseW)

Leidijoukkue lähtee toiseen superpesiskauteensa ennakkoluulottomin mielin. Edelliskauden kymmenennettä sijaa lähdetään selkeästi parantamaan ja tähtäimessä siintävät tällä kaudella pudotuspelit. Joukkue väläytteli potentiaaliaan voittamalla kevään kahdessa harjoitusottelussa sekä Kirittäret että Lappeenrannan.

 

”Olemme viime vuotta huomattavasti valmiimpia. Joukkue on tehnyt paljon töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Ulkopeliin olemme saaneet huomattavasti lisää varmuutta ja se on näyttänyt rautaiselta harjoituspeleissä. Sisäpeliin on tullut lisää monipuolisuutta ja vaarallisuutta” kertoo Anni. ”Me nautitaan pesäpallosta ja jokainen haluaa mennä eteenpäin urheilijana. ” Essi lisää.

 

Tiistaina vastaan asettuu uusi tuttavuus Superpesiksessä, kun avaralle Pihkalan kentälle saapuu tuttu joukkue muutaman vuoden takaa, kun molemmat joukkueet pelasivat vielä Ykköspesistä. Mynämäen Vesa pelasi vakuuttavan ykköspesiskauden edelliskesänä voittaen kaikki ottelunsa. Joukkue pysyi likipitäen samana edellisvuodesta, joten nousun mahdollistaneet pelaajat pääsevät nauttimaan työnsä hedelmistä maailman korkeimmalla sarjatasolla.

 

”Tiistailta odotan, että saadaan hyvä peli aikaiseksi. Toivon, että näytetään kentällä kuinka paljon ollaan tehty töitä koko talvi ja että se hyvä fiilis, mikä meillä on välittyisi myös koko katsomoon. Pari yötä pitäisi vielä jaksaa odottaa, että pesiskesä 2019 alkaa tän huikea joukkueen kanssa!” Anni päättää.

 

Ottelu Tahkon Leidit – Mynämäen Vesattaret alkaa tiistaina klo 18.

 

Liput portilta:

-Aikuiset   10e

-Eläkeläiset ja opiskelijat   5e

 

Muistatahan myös Leidien kausikortit, joita voit ostaa portilta hintaan 80e. Kausikortti sisältää myös ottelukahvit tai -teet jokaisessa ottelussa.

2019-05-11T18:09:40+03:00 11.5.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|