Otteluraportti: Sotkamo vahvempi avauksessa

Tahkon miehet avasivat Superpesiksen runkosarjan viileässä Helsingin illassa Sotkamon Jymyä vastaan. Tasainen ottelu kääntyi lopulta Sotkamon eduksi jaksoin 2-0 (3-2, 2-1).

Tahko sai otteluun hyvän alun, kun Juha Korhonen siirsi pussinpohjalyönnillä hyvinkääläiset johtoon. Sotkamo pääsi kuitenkin harhaheitolla tasoihin heti omalla tasoittavallaan. Toisessa vuoroparissa Jymy karkasi Roope Korhosen ja Lauri Rönkön lyönneillä kahden juoksun johtoasemaan. Tahkolta Atte Brandt onnistui vielä kaventamaan tilanteeksi 3-2, mutta lisäjuoksuja ei kuitenkaan nähty.

Toisella jaksolla Tahko ei löytänyt aseita Sotkamon ulkopelin nujertamiseen, lukuun ottamatta viimeistä vuoroparia, jossa Tahko sai sisäpelinsä kulkemaan ja jokeriksi siirretty Teemu Nikkanen onnistui kotiutuksessaan. Matias Kauppisella oli vielä mahdollisuus lyödä jakso tasoihin, mutta Sotkamon ulkopeli venyi hienoon ulkopelisuoritukseen ja näin ollen täydet pisteet matkasivat Kainuuseen.

Tappiosta huolimatta Tahko sai huomattavasti paremman startin kesään kuin viime vuonna. Lyhyesti sanottuna tänään kaaduttiin pariin räpylävirheeseen sekä sisäpelin ajoittaiseen epätasaisuuteen,  Pelin onnistujia olivat erityisesti röyhkeää lyöntipeliä esittänyt Teemu Rouhiainen sekä vahvan lukkaridebyytin Tahkon paidassa tehnyt Kalle-Tapio Huusko.

I-palkinto: Teemu Rouhiainen

II-palkinto: Riku Hokkanen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33392t

2019-05-07T21:40:36+03:00 7.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|