Otteluennakko: Tahko haastaa Sotkamon Helsingissä!

Tänään se alkaa!

Tahkon miehet starttaavat Superpesiskesän 2019 tänään illalla Helsingissä, Telia 5G – areenalla. Viime vuoden tapaan vastaan asettuu Kainuun ylpeys, Sotkamon Jymy.

Tahko lähtee runkosarjan avausotteluun takanaan hyvin onnistunut ja ehjä kevät. Myös isoimmilta loukkaantumisilta ollaan vältytty. Kevään harjoituspeleissä voittoja on otettu muun muassa Kankaanpäästä ja Tampereesta, joidenka lisäksi Halli-SM-turnauksessa miehet selvittivät tiensä neljän parhaan joukkoon.

Sotkamon Jymyn joukkue on tänä vuonna myös mielenkiintoinen. Joukkue nuorensi lukkariosastoaan hankkimalla Ville Väliahon lautasen äärelle. Myös viime kaudella Tahkoa edustanut Joni Rytkönen siirtyi Jymyyn.

Kenttänä Telia 5G – areena ei välttämättä tarjoa suurta juoksujuhlaa ja siitä syystä ottelun ratkaisee tänään merkattujen kotiutuslyöntien laatu. Laadukkaasti ja räväkkäästi suorittavan ulkokentän merkitystä ei voi myöskään tarpeeksi korostaa, sillä molemmista joukkueista löytyy roimasti etenemisvoimaa.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Kalle-Tapio Huusko joutuu heti ensimmäisessä ottelussaan Tahkon paidassa kovaan testiin. Pelityyli on sotkamolaisille varmasti tuttu. Miten pystyy yllättämään Sotkamon kaaren?

Juha Korhoselle siunautunee lukumäärältään suurin osa hyvinkääläisten kotiutustilanteista. Viime kaudella ruuti oli kuivaa. Kuinka hyvin pystyy käyttämään monipuolista lyöntivalikoimaansa hyväksi ahtaalla Telia 5G – areenalla?

Katso myös pelinjohtaja Iiro Haimin mietteet kauden alusta: https://www.youtube.com/watch?v=uKLgoTeYjjs

2019-05-07T12:48:58+03:00 7.5.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|