Järvenpään pesäpallostadionin valmistumisaika siirtyy – Tahko kohtaa Joensuun sittenkin Pihkalassa!

KiPe06 ja Hyvinkään Tahko ovat yhdessä päättäneet muuttaa 15.6.2019 nimetyn Superpesis-ottelun pelipaikaksi Hyvinkään Pihkalan. Järvenpään uuden pesäpallostadionin valmistumisen aikataulu on siirtynyt alkuperäisestä kuukaudella eteenpäin. Kentän katsomoa ja muita välttämättömiä rakenteita päästään rakentamaan 1.6. jälkeen. Eri osatekijöiden mahdollisten viivästyksien liikkumavara todettiin pitkän pohdinnan jälkeen liian pieneksi.

KiPen puheenjohtaja Tomi Passi ja Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka toteavat tulevasta yhdessä: ”Haluamme päästä markkinoimaan tulevaa tapahtumaa hyvissä ajoin ja laadukkaasti. Tavoitteenamme on toteuttaa mahdollisimman tasokas televisioitu Superpesis-tapahtuma täysin valmiille ja myös testatulle Järvenpään uudelle kentälle kaudella 2020”.

Ottelun päivämäärä ja aloitusaika pysyy siis ennallaan. Tervetuloa Pihkalaan!

2019-04-17T11:57:59+03:00 17.4.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|