Stadi on Pesis! – Tahkon kausi käyntiin Helsingissä

Sotkamon Jymy tuo Superpesiksen jälleen Helsinkiin järjestämällä Stadi On Pesis -tapahtuman

Hyvinkään Tahko ja Sotkamon Jymy aloittavat kautensa Helsingissä, kun kainuulaiset tuovat kotiottelunsa Etelä-Suomeen. Tämän vuoden ottelu on yhdeksäs perättäinen Helsinki-peli, jonka Jymy järjestää.  Ottelu pelataan Telia 5G Areenalla tiistaina 7. toukokuuta klo 18 alkaen.

SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen on innoissaan tulevasta:

”Tämä on pesäpallolle erinomainen PR-tilaisuus. Tavoitteena on toteuttaa hieno ottelutapahtuma, jossa paikalla nähdään paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Samalla haluamme näyttää sitä yhteisöllisyyttä, mitä pesäpalloperhe on parhaimmillaan”

” Se, että pesäpallo on elinvoimainen ja kehittyy myös jatkossa, vaatii sidosryhmistä huolehtimista, jotka löytyvät pääosin pääkaupunkiseudulta”

Hyvinkään Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka näkee Helsinki-ottelun myös loistavana tapana aloittaa kausi:

”Helsingissä järjestettävät tapahtumat ovat pesäpallolle tärkeitä. Pesäpallo tarvitsee näkyvyyttä ja Helsingin tapahtuma on ytimessä. Pääkaupungissa on paljon pesäpalloa seuraavia ihmisiä.”

”Tahkon tavoitteena on olla tulevaisuudessa laajemmin koko Etelä-Suomen joukkue ja tavoitteen saavuttaminen edellyttää monipuolista näkymistä. Haluamme olla aktiivisia ja monessa mukana”.

Tunnelmaa Telia 5G Areenalta toukokuussa 2018. Kuva: Antti Haapasalo.  

Pesäpallo kiinnostaa ihmisiä Helsingissä ja tapahtuma on saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta sekä kerännyt tuhansia katsojia. Tänä vuonna tapahtuman markkinointiin ja tapahtumatuotantoon Jymy valitsi kumppanikseen Nelonen Median.

”Nelosen ja Ruudun puolella olemme tehneet Superpesiksen kanssa vuosia tiivistä yhteistyötä. Nyt yhteistyö syvenee, kun olemme yhdessä Jymyläisten kanssa rakentamassa vauhdikasta pesiskauden avausta uuteen kesään.” -Kertoo Nelonen Median tapahtumatuottaja Marko Salo.

Tapahtuman lipunmyynti on lähtenyt hyvin käyntiin.  Kauden avaukseen odotetaan suurta yleisömäärää. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla liput jo nyt. Early bird -liput ovat toistaiseksi myynnissä hintaan 14,90€.

LIPUT TIKETISTÄ

Stadi on Pesis: Sotkamon Jymy vs. Hyvinkään Tahko

Ti 7.5.2019 Telia 5G Areena

Ovet 16:30, Ottelu 18:00

2019-03-24T17:24:11+03:00 24.3.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|