Talvikausi huipentuu! Halli-SM-lopputurnaus ennakko

Halli-SM lopputurnaus pelataan tänä viikonloppuna Kuopiossa. Hyvinkään Tahko saa välierässä vastaansa Joensuun Mailan. Molemmat joukkueet saivat paikkansa lopputurnauksessa puhtaalla pelillä. JoMa voitti alkusarjan pelit Kiteetä ja Siilinjärveä vastaan. Tahko kohtasi Kankaanpään, Kouvolan ja Imatran.

Lauantain välierästä on odotettavissa mielenkiintoinen kamppailu. Tahko lähtee ennakkoluulottomasti haastamaan Joensuuta, jonka viime kauden mestarijoukkue on säilyttänyt avainpelaajansa. Suurin muutos on tapahtunut kopparin tontilla, kun Jonne Kemppainen lopetti pelaajauransa. Lisäksi JoMa hankki joukkueeseen Simo Rahusen Kiteeltä.

Ottelu pelataan Kuopio-hallissa, jonka alusta on melko nopea. Tämä voi povata juoksurikasta peliä. Molempien joukkueiden lyöjäjokerit Juha Niemi ja Juha Korhonen ovat valmiina, kun heille tulee kotiutustilanteita. Ratkaisun paikaksi voidaan siis ennakoida joukkueiden kärkipelaajien ja vaihtajien onnistumisia. Tämän lisäksi helpot virheet voivat ottaa roolia pelin aikana, niin kuin ne tekivät Tahkon viimeisimmässä hallipelissä.

Tahko lähtee viikonloppuun hyvillä mielin ja joukkue on valmiina. Videolla pelinjohtaja Iiro Haimin kommentteja tulevasta:

 

Viikonlopun ohjelma:

Lauantai 16.3

16:00 Kempeleen Kiri – Vimpelin Veto

19:00 Hyvinkään Tahko – Joensuun Maila

Sunnuntai 17.3

13:00 Pronssiottelu

16:00 Loppuottelu

 

Liput ennakkoon

Viikonlopun matsit voit katsoa livenä Ruutu Urheilusta

Superpesiksen yleisöinfo

Kansallispelipodcast hallikauden huipennuksesta

 

 

2019-03-15T21:05:12+03:00 15.3.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|