Kesän VIP-liput myydään nyt!

Tule seuraamaan Hyvinkään Tahkon miesten Superpesis-kotiottelua laadukkaisiin VIP-tiloihin. VIP-Klubi sijaitsee kotipesän takana kuuluttamorakennuksessa. Lämpimään sisätilaan mahtuu 90 henkilöä ja VIP-vieraiden käytettävissä on myös katetut ulkoaitiokatsomot.

VIP-tapahtuma alkaa tuntia ennen ottelun alkua VIP-isännän tervetulotoivotuksilla ja ottelun ennakoinnilla. Tasokas Ravintola Harlekiinin ruoka ja maistuvat juomat viineineen takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla.

Ennen ottelua kuulet joukkueiden pelinjohtajien mietteet tulevasta ottelusta. Tauolla analysoidaan kahvin ja makean lomassa ottelun kulkua. VIP-isäntä ja muut pesäpallotietäjät avaavat pelin sisältöä ja heille voi esittää kysymyksiä ottelun tapahtumista.

VIP-Klubi on yrityksille erinomainen paikka verkostoitua ja löytää kumppanuuksia. VIP-Klubi on laadukas tapahtuma, johon on helppo tuoda kumppaneita ja vieraita.

VIP-Klubi on avoin yksityisihmisille. Tule kaverin kanssa tai kerää isompi ryhmä ja tulkaa nauttimaan huippupesiksestä laadukkaissa puitteissa.

VIP-Klubilippu sisältää sisäänpääsyn otteluun ja VIP-Klubiin, VIP-ohjelman, Ravintola Harlekiinin laadukkaan ruokailun, ruokajuoman ja kahvin ja makean tauolla. VIP-Klubilipun hinta 70e + alv.

Lue lisää tästä ->  VIP-ESITE

2019-03-08T15:38:24+03:00 8.3.2019|Miehet Superpesis, Uutiset, Yleinen|