TahkoJunnuSuper tulee toukokuussa!

Hyvinkään Tahko aloittaa toukokuussa muualla Suomessa menestyneeksi nousseen JunnuSuperin pitämisen. JunnuSuperilla Tahko haluaa edelleen madaltaa lasten kynnystä aloittaa harrastus ja kokea liikunnan riemua. Kaikkein tärkeimpänä seura haluaa tarjota lapsille sitä, mikä pesäpallossa on parasta: pelaamista ja yhdessä toimimista!

Mitä?

JunnuSuper on pienpesispelimuoto 2008-2012 -syntyneille lapsille, jossa pelataan 5-7 pelaajan joukkueilla. Joukkueet voivat olla sekajoukkueita. Säännöt ovat JunnuSuperissa hieman helpotettuja, ja jokainen pelaaja pääsee kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelit ovat kestoltaan lyhyempiä.

Ensimmäisellä JunnuSuperkerralla harjoitellaan aluksi, ja harjoitteita voidaan lisätä myös muiden pelikertojen alkuun. Harjoittelulla taataan se, että jokainen oppisi monipuolisen lajin pelitapaa ja myös tekniikoita. Pääpaino on kuitenkin pelaamisessa, ja jokaisella kerralla pelataan.

Missä ja milloin?

JunnuSuper aloitetaan Puolimatkan koulun kentällä maanantaina 13.5. klo 17.30. Tämän jälkeen pelataan aina maanantaisin ja keskiviikkoisin Puolimatkan koulun kentällä klo 17.30-19.00, poislukien heinäkuu. Pelejä pelataan aina elokuun loppuun asti, viimeinen kerta on 21.8.2019.

Miksi?

JunnuSuperin keskeisiä tavoitteita ovat tekemällä oppiminen, lasten ja aikuisten aktivoiminen sekä
hauskanpito. Pienpesiksessä joukkueen etu kuten loppuun asti voiton tavoittelu antaa tilaa
ennakkoluulottomalle yrittämiselle, kannustamiselle ja yksilöiden kehittymiselle. Pelissä voi pelata
vastakkain hyvin erilaisia joukkueita alkaen pelikokemuksesta ja joukkueen kokoonpanosta.
Kehittävien pelien aikaansaamiseksi vetäjät käyttävät pelisilmää peluutuksessa sekä sopivaa
tilanantoa pelaajien omille pelitilanneratkaisuille.

”Pelaajat saattavat pelata elämänsä ensimmäistä peliä ja tuomarit tuomita sitä. Tehdään siitä
yhdessä positiivinen kokemus.”

Miten?

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö Ella Kaasinen koordinoi JunnuSuperia, ja toimii vastuuvalmentajana. Tämän lisäksi paikalla on palkattuja kesätyöntekijöitä ja vetäjiä seuran omista junioreista ja lisäksi paikalla saattaa näkyä myös paikallisia pääsarjatason pelaajia!

Lapsi tarvitsee mukaansa ainoastaan säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon – Tahko tarjoaa pelaajille pelivälineet. Jos lapsella kuitenkin on olemassa esimerkiksi räpylä, kypärä tai maila, sen voi tottakai ottaa mukaan.

Hinta?

Kesän pelien hinnat ovat kesä-elokuulta 30 €. Hinta sisältää:

  • Pesispassin (sisältää vakuutuksen ja pääsyn kesän Superpesisotteluihin veloituksetta, jos passin ostaja lataa Pesis-applikaation!)
  • Tahko -tuotteen
  • Osaavat ja innostavat vetäjät

Tahko tarjoaa: i l m a i n e n   t o u k o k u u !

Koko toukokuun ajan lapsi voi käydä pelaamassa täysin veloituksetta JunnuSuperia!

Ilmoittautuminen?

  • Voit ilmoittaa lapsesi mukaan niin TahkoJunnuSuperiin kuin esimerkiksi 3-6 -vuotiaiden liikuntaleikkikouluun, Pesisliikkariinkin TÄSTÄ
  • Tahkon ja Hyvinkään Palloseuran, HyPS:in, yhteistyössä järjestämälle PesisFudisLeirille voit ilmoittautua TÄÄLTÄ

Turnaukset

Jos innokkaita pelaajia on riittävästi, Etelän Pesis järjestää myös pienpeliturnauksia! Tästä ilmoitetaan myöhemmin lisää. TahkoJunnuSuperilaisia ei ilmoiteta automaattisesti kyseisiin turnauksiin, vaan niihin kerätään erikseen halukkaat pelaajat ja joukkueet.

Lisätietoja

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö
Ella Kaasinen
0400 176 227
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi

2019-02-25T15:27:32+03:00 25.2.2019|Juniorit, Uutiset, Yleinen|