KOHTI KOTILEIRIÄ KOVIN TAVOITTEIN – ETELÄN PESIKSEN PELAAJAESITTELYSSÄ MIKKE TSCHESMENSKI

Hyvinkään Tahkon kasvatti ja Tahkon C-pojissa pelava Mikke Tschesmenski on kuukauden pelaajaesittelyssä Etelän Pesiksen sivuilla.  Tuleva kausi on nuoren miehen seitsemäs, ja liikkeellä ollaan kunnianhimoisin tavoittein:

”Tavoitteenamme on, että Hyvinkään Nuorisoleirillä kaulaamme ripustetaan mitalit.”

Aiemmin juniorivuosilta Mikelle on kertynyt kaksi kilpasarjan hopeamitalia. Tulevan kesän Nuorisoleiri järjestetään kotikulmilla Hyvinkäällä, ja tästä ollaan tyytyväisiä:

”Kotipaikkakunnan leiri on ehdottomasti etu, kun tuntee kentät ennakkoon. Lisäksi kaikkia tavaraa ei tarvitse pakata leirille mukaan, kun voi viikon varrella käydä kotona täydentämässä. Ja mitä pidemmälle leiriä pelataan, sen enemmän meillä on kotiyleisöä tukenamme.”

Mieleenpainuvin suoritus pesäpallokentällä liittyy sekin leireihin.

”Mieleenpainuvin suoritus on, kun Tampereen Suurleirillä viime kesänä Haminaa vastaan ratkaisevassa alkusarjan ottelussa tasatilanteessa viimeisessä sisävuorossa toiseksi viimeisenä lyöjänä löin kunnarin tyhjään kenttään. Tällä voittojuoksulla varmistimme jatkopaikan ylempään loppusarjaan.”

Pelisuoritusten lisäksi leirien parhaita asioita ovat syntyneet ystävyyssuhteet sekä omalle kohdalle osuneet Itä-Länsi-valinnat.

Mikke Tschesmenski. Kuva: Hanna Heinonen

Aikanaan Hyvinkään Tahkon kasvatti kiinnostui pesiksestä pesiskoulun myötä. Lyöminen ja pelaaminen innostivat jatkamaan harrastusta. Peliuran aikana suosikkivastustajaksi on noussut Imatran Pallo-Veikot. Ukonniemen stadion on yksi hienoimmista, jonne pelireissut ovat vieneet. Myös pesisoppeja onkin ollut vuosien varrella helposti tarjolla, sillä Miken äiti, Mirkka, on entinen superpesispelaaja.

”Äidiltä olen saanut paljon vinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja lajitaitojen opetteluun.”

Tulevalle kesälle on vielä yhdet terveiset pesäpallon ystäville:

”Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Tahkon C-poikia niin sarjapeleihin kuin Nuorisoleirille Hyvinkäälle!”

Alkuperäisen uutisen voit lukea Etelän Pesiksen sivuilta!

2019-02-25T16:46:53+03:00 25.2.2019|Juniorit|