Viikonlopun ensimmäisestä voitto – IPV-Tahko matsiraportti

Hyvinkään Tahko  voitti Imatran Pallo-Veikot halli-sm alkusarjan ottelussa lukemin 2-1. (5-2, 1-3, 2-1)

Tahko lähti illan otteluun loistavasti ja siirtyi heti ensimmäisessä sisävuorossa 4-0 johtoon. Juoksut tulivat yksittäisillä lyönneillä, ja Tahkon alun hurmoksen huippuna Aku Kettunen löi yllättävällä koukkunäpillä Juha Korhosen helposti kotiin. Ensimmäisellä jaksolla IPV ei pystynyt haastamaan kunnolla, ja Tahkon ulkopeli hoiti tyylillä vähäiset punapaitojen yritykset. Jakso päättyi lukemiin 5-2.

Toisella jaksolla Tahko sortui helppoihin virheisiin ja sisäpeli ei lähtenyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Imatran kärki pelasi hyvin ja teki tarvittavat tilanteet. Ensimmäistä kauttaan Imatralla pelaava Teemu Nurmio oli iskussa ja onnistui  1-2 välin vaihdoissa 100% (5/5). Toinen jakso päättyi 1-3.

Kotiutuslyöntikilpailussa Imatra aloitti sisältä. Tahkon ulkopeli onnistui hyvin kovassa paikassa ja IPV jäi yhteen juoksuun. Tahko ei antanut mahdollisuutta vastustajalle, vaan ratkaisi voiton onnistuen kahdessa ensimmäisessä parissa. Teemu Nikkanen ja Juha Korhonen löivät pallot vapailla väliin, ja Tahko voitti ottelun.

Tahkon Santtu Patova oli kommentoi illan esitystä.

”Matsi oli tänään kaksijakoinen. Pelin alku oli meiltä todella hyvää ja ulkopelissä pelattiin hyvin joukkueena. Sisäpelissä onnistuttiin ekassa vuoroparissa suunnitellusti. Toinen jakso oli huono. Liian paljon ajatuskatkoja ja huolimattomuutta. Lopuksi sitten keskityttiin taas olennaiseen ja hoidettiin voitto kotiin. Huomenna pyritään parantamaan huolellisuutta eikä hölmöillä niin kuin tänään. Kouvola on uudistunut paljon viime vuodesta, joten vastassa on mielenkiintoinen joukkue. Lähdetään voittamaan ja otetaan paikka lopputurnaukseen!”

Ottelun tarkemmat tilastot löydät täältä.

Tahko pelaa seuraavan ottelun huomenna klo 11.30, kun vastassa on Kouvolan Pallonlyöjät. 

2019-02-23T22:26:25+03:00 23.2.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|