Halli-SM jatkuu – Viikonlopun matsien ennakot

Halli-SM -turnaus jatkuu tänä viikonloppuna, kun Tahko kohtaa Imatran Pallo-Veikot ja Kouvolan Pallonlyöjät. Tahko voitti ensimmäisen Halli-SM ottelun KaMaa vastaan, joten keltapaidat lähtevät hyvistä asemista tavoittelemaan lopputurnauspaikkaa. Ottelut pelataan Imatran Aviasport Areenalla.

Launtaina viikonlopun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Imatran Pallo-Veikot. Imatra voitti ensimmäisen ottelun Kouvolaa vastaan 2-1, jota voidaan pitää yllätyksenä, koska viime kaudella IPV oli runkosarjan yhdeksäs. Imatra oli aktiivinen syksyn siirtomarkkinoilla, kun he saivat yhden mielenkiintoisimman hankinnan Teemu Nurmion mukaan joukkueeseen. Toissa kauden Itä-Länsi pelaaja on nyt isossa roolissa niin ulkopelissä kopparina kuin sisäpelissä ykköskärjessä. Toinen iso hankinta IPV:lle oli legendaarinen Sami Partanen.

Sunnuntaina Tahko pelaa vanhaa tuttua Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Viime vuoden hopeajoukkue Kopla uudistui myös paljon syksyn siirtomarkkinoilla. Antti Hartikainen vaihtoi maisemaa ja siirtyi Sotkamosta Kouvolaan. Huomattavia menetyksiä Koplalle oli Teemu Nurmio, Konsta Hyötyläinen ja Tahkoon palannut Juha Korhonen.

Teemu Rouhiainen odottaa tasaisia kamppailuja:

”Hyvillä mielin lähdetään pelaamaan, kun on voitto alla viime viikolta. Lähdetään nyt tosissaan tavoittelemaan paikkaa lopputurnaukseen Imatran hallisäännöt eivät anna paljoa saumaa läpilyönneille, joten pienet asiat ratkaisevat ottelut. Lisäksi hallin alusta on hidas, jolloin pitää uskaltaa pelata aggressiivisesti ja rohkeasti.”

”Imatra on uudistunut paljon, joten lauantaina on odotettavissa mielenkiintoinen ottelu. Nurmio ja Partanen ovat hyviä vahvistuksia, ja heidät pitää pelata tarkasti pois. Sunnuntaina koplaa vastaan on tärkeä saada ykköskärki kuriin, sillä heillä ei ole enään kunnon lyöjäjokeria. Jos se onnistuu, olemme vahvoilla voittaa.”

Tahkon kokoonpano viikonlopun peleihin:

1 Teemu Rouhiainen 2K
2 Patrik Vartama  1V
3 Teemu Nikkanen 3K
4 Kalle-Tapio Huusko L
5 Santtu Patova 3V
6 Riku Hokkanen 2V
7 Aku Kettunen 3P
8 Aleksanteri Haukka 2P
9 Matias Kauppinen S
10 Juha Korhonen
11 Lauri Vierimaa
12 Roni Wahl

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja sunnuntain klo 11:30. Matseja voit seurata suorana Ruutu urheilusta, joka näyttää pelit fanikamera tuotannolla.

 

2019-02-23T13:21:18+03:00 23.2.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|