Leidit irti lauantaina Imatralla

Tahkon Leidit avaa virallisesti pelien osalta kautensa tulevana lauantaina, kun joukkue matkaa Imatralle Halli-SM-alkuturnaukseen. Aviasport Areenalla vastaan asettuvat MansePP Tampereelta ja Pesä Ysit Lappeenrannasta.

 

Halli-SM-alkuturnaukset on jaettu neljään lohkoon. Jokaisen lohkon voittaja etenee 9.-10.3. Porissa pelattavaan lopputurnaukseen. Paikkansa lopputurnauksessa ovat jo varmistaneet Porin Pesäkarhut sekä Kirittäret Jyväskylästä.

 

Edellisvuonna sarjanousija Tahko eteni asiantuntijoiden papereissa ehkä hieman yllättäenkin omasta alkuturnauksestaan jatkoon kaadettuaan Raumalla sekä emäntäjoukkue Feran että Mansen. Viimevuotisen tempun uusiminen ei lyöjäjokeri Pauliina Harista yllättäisi:

 

”Olemme tänä vuonna entistä iskukykyisempiä. Essi, Jessi, Bulu ja Iida istuvat hyvin joukkoon ja vahvistavat joukkuetta omilla vahvuuksillaan. Jokaisella joukkueen pelaajalla on takanaan nyt vähintään yksi kausi superia, joten olemme valmiimpia haastamaan myös sarjan kärkijoukkueita.”

 

Jos Tahko on kokenut muutoksia edellisvuodesta, myös vastustajien keitoksista löytyy paljon uusia mausteita.

 

”Ysit on uudistunut aika radikaalisti viime vuodesta, joten on aika vaikea sanoa, millainen joukkue on lauantaina vastassa. Joukkue on varmasti nuori ja nälkäinen ja uskon, että yllätyksellisyydellään se on haastava vastus. Myös kokeneen Sarita Heikkisen tulo Lappeenrantaan on varmasti iso vahvistus joukkueelle” kuvailee Pale ajatuksiaan Ysien joukkueesta.

 

Manse PP:tä Pauliina pitää muutoksista huolimatta edelleen sarjan kärkijoukkueena. Joukkueesta poistuivat viime kauden myötä kokeneet Itä Länsi -tason pelaajat Mira Kolehmainen, Nina Taipale ja Jatta Vuorinen. ”Saimme Mansesta hieman esimakua jo viime viikonlopun harjoitusottelussa. Varmasti vahva ja sarjan kärkipäähän kuuluva joukkue tänäkin vuonna. Jos ja kun parannamme sisäpeliä viime viikonlopun harjoituspeliin nähden uskon, että voimme kuitenkin hyvinkin kamppailla Mansen kanssa voitosta” summaa Pale.

 

Ottelut on nähtävissä suorana Ruutu+ palvelussa.

 

Lauantain Lohko D:n ottelut:

9:30                    Pesä Ysit, Lappeenranta – Hyvinkään Tahko

12:00                  Hyvinkään Tahko – Manse PP, Tampere

14:30                  Manse PP, Tampere – Pesä Ysit, Lappeenranta

2019-02-21T23:03:36+03:00 21.2.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|