Halli-SM alkaa – Tahko vs Kama otteluennakko

Hyvinkään Tahko aloittaa Halli-SM turnauksensa ja vastaan asettuu Kankaanpään Maila. Ottelu pelataan 16.2 klo 17:00 Jyväskylän Hipposhallissa. Niin Tahkolle kuin KaMalle ottelu on ensimmäinen tämän vuoden turnauksessa. Joukkueet pelaavat D-lohkossa, jossa ovat myös Imatran Pallo-Veikot ja Kouvolan Pallonlyöjät. Alkusarja on yksinkertainen ja lohkon voittaja menee maaliskuussa pelattavaan lopputurnaukseen.

Kankaanpään Maila on Tahkolle tuttu vastustaja jo tältä harjoituskaudelta, kun joukkueet pelasivat harjoitusottelun vuodenvaihteessa. Silloin Tahko voitti ottelun puhtaasti numeroin 2-0. Nyt lauantaina on odotettavissa tiukka kamppailu. KaMan mielenkiintoisin pelaaja tulee olemaan Arttu Ruuska, joka siirtyi Vimpelin Vedosta Mailaan syksyllä.

Tahkon kokoonpano illan otteluun:

 1. Teemu Rouhiainen 2K
 2. Patrik Vartama 1V
 3. Aku Kettunen 3P
 4. Teemu Nikkanen 3K
 5. Santtu Patova 3V
 6. Riku Hokkanen 2V
 7. Kalle-Tapio Huusko L
 8. Aleksanteri Haukka 2P
 9. Matias Kauppinen S
 10. Juha Korhonen
 11. Lauri Vierimaa
 12. Roni Wahl

Tahkon Riku Hokkanen odottaa innolla Halli-SM avausta:

”Hyvillä fiiliksillä lähdetään pelaamaan Halli-SM pelejä. Tämä turnaus on yksi talven kohokohdista ja jokainen joukkue kokee sen tärkeäksi, joten mukava on lähteä pelaamaan. On hieno päästä mittaamaan omaa tasoa, kun pelataan tosissaan. ”

”Joukkueelta on odotettavissa tietyllä tavalla uudenlaista peliä. Ollaan kasvettu vuosi yhdessä, joten on enemmän kokemusta ja yhteispeli sujuu paremmin joka osa-alueella. Tahko tulee pelaamaan räväkästi ensi kaudella. Tulivoimaa on enemmän, joten sisäpeli tulee olemaan viihdyttävää katseltavaa.”

Halli-SM pelejä voit seurata suorana Ruutu Urheilu -palvelusta, joka näyttää alkusarjan ottelut tutulla fanikamera tuotannolla.

 

2019-02-16T14:29:10+03:00 16.2.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|