Tahkolle voitto kauden ensimmäisestä harjoituspelistä!

Tahkon miehet matkasivat lauantaina 29.12 Jyväskylän Hipposhalliin. Päivä koostui lajiharjoituksesta sekä harjoituspelistä, jossa vastaan asettui Kankaanpään Maila. Miesten matkasta puuttui ainoastaan Juha Korhonen, joka paranteli itseään virustaudista.

Otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla:

 1. Teemu Rouhiainen 2K
 2. Patrik Vartama 1V
 3. Santtu Patova 3V
 4. Teemu Nikkanen 3K
 5. Kalle-Tapio Huusko L
 6. Matias Kauppinen S
 7. Riku Hokkanen 2V
 8. Aku Kettunen 3P
 9. Aleksanteri Haukka 2P
 10. Atte Brandt
 11. Lauri Vierimaa
 12. Roni Wahl

Kankaanpää aloitti ottelun sisävuorolla ja siirtyi hyvällä lyönnillä heti 0-1 johtoon. Tahko kuitenkin vastasi väkevästi, kun ensiksi Teemu Nikkanen löi juoksun kumuralla 3-kopparin eteen, jonka jälkeen Kalle-Tapio Huusko löi johtojuoksun tappikumuralla. Atte Brandt lämäsi takakentän puhkaisullaan lukemiksi jopa 4-1.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin vauhdikkaan ensimmäisen vuoroparin jälkeen enää vain kaksi juoksua, nekin Tahkon toimesta. Huusko löi illan toisensa jälleen tappikumuralla ja Lauri Vierimaa kaunisteli takakentän hermopallolla jakson voittolukemiksi 6-1.

Toinen jakso oli hieman tasaisempi. Ensimmäisessä vuoroparissa ei juoksuja nähty, mutta sitten KT Huusko löi illan kolmannensa, niin ikään vastustamattomalla välilyönnillä. Kankaanpään vastaus oli hyvä ja he onnistuivat kahdesti kotiutuksissaan. Tästä Tahko ei lannistunut, vaan Teemu Nikkanen tasoitti ottelun 3-luukun puhkaisullaan ja Matias Kauppinen sai kunnian lyödä jakson, sekä koko ottelun, voittojuoksun kuivalla keskisaumavedollaan.

Vaikka ottelusta oli selkeästi huomattavissa, että kysessä oli kauden ensimmäinen peli, niin esimerkiksi viime kauden hallipeleihin verrattaessa pelaaminen oli todella kypsää ja laadukasta. Kahden kärjen peli toimi mainiosti ja onnistumisia tuli laajalta rintamalta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavaa harjoituspeliä. joka pelataan Tampereella Manse PP:tä vastaan launtaina 12.1!

 

2018-12-30T13:17:59+03:00 30.12.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|