Kohti kautta 2019 – miesten harjoituskausi alkoi

Miesten joukkue kuvattuna 2000m testin jälkeen.

Miesten Superpesisjoukkue kokoontui lauantaiaamuna Hotelli Sveitsiin aloittaakseen uuden harjoituskauden. Päivä alkoi maittavalla aamiaisella ja avauspalaverilla. Avauspalaveriin terveiset toi Tahko Pesis Oy:n hallituksen puheenjohtajan Janne Rättö.

– Ensimmäinen vuosi uudella organisaatiolla on takana. Moni asia meni hyvin, mutta kehitettävää löytyy kaikilla osa-alueilla. Pelaajilta odotetaan kehitysaskeleita ensi kaudelle.

Päivällä siirryttiin Pihkalaan, jossa ensimmäisenä juostiin 2000m testi. Kärkikolmikko testissä oli 1. Patrik Vartama 2. Roni Wahl 3. Teemu Nikkanen. Viikonlopuksi osuneen lämpöaallon seurauksena päästiin kausi aloittamaan poikkeuksellisesti lajiharjoituksilla Pihkalassa. Lähes kesäinen keli ja pallonlyönti sai naamat virneeseen. Treenin jälkeen kisailtiin mm. painissa ja kroketissa.

– Joukkueessa on hyvä tunnelma ja valmius treenin aloittamiseen ovat kohdallaan. Viime kausi on analysoitu tarkasti monella tapaa ja asioista otetaan opiksi, kertoo pj. Iiro Haimi.

Leiriviikonloppu jatkuu sunnuntaina voimatestien ja palavereiden merkeissä.

 

 

2018-10-14T08:50:58+03:00 14.10.2018|Miehet Superpesis, Uutiset, Yleinen|